Babydans i Absalon | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Babydans i Absalon

Babydans normal620
FOLKEHUSET ABSALON
Sønder Boulevard 73
1720 København V
Se kort
Alle
0/50 kr.
absaloncph.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Babydans hver torsdag kl. 12.15 i Absalon fra d. 21 marts.

Far og mor - Dans med din baby -
Giv dig og din baby mulighed for at mærke hinanden i et rum, hvor musik og bevægelse er med til at skabe en oplevelse af nærvær og sanselighed. For den voksne kan dansen være en måde at løsne amme og/eller bære skuldre. For din baby er det mødet med musikken, din krop og de andre i rummet, som stimulerer følelsen af samhørighed og danseglæde.

Det er fri dans hvor vi kommer igennem kroppen og forskellige rytmer og stemninger. Til både blid musik og mere hurtige rytmer. Vi danser med vores baby i vores favn eller i sele, og tæt ind til kroppen. Mens vi mærker hinandens puls og rytme.

Om vores underviser Linda Heller Langkilde
Linda elsker at danse og har danset i mere end 30 år bl.a.: moderne, jazz, kontaktimprovisation og fri dans. Siden 2015 har hun undervist i børnedans, familiedans, fri dans og seniordans og motion. Og så er hun selv mor til 3.

Pris: 50 kr.
Lokale: 'Klubben' på 1. sal

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet sparer du køen i baren og kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

Vi glæder os til at danse med jer
Bedste hilsner Linda og Absalon

Se mere på absaloncph.dk

Kategorier Tilføj ›

I form efter fødslen
Motion
Musik/dans
Barsel
Rytmik

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 20. juni 2019 kl. 12.15 -13.00.