Babydans | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Babydans

76898662 2252494691707521 5493210515284951040 n normal620
FOLKEHUSET ABSALON
Sønder Boulevard 73
1720 København V
Se kort
Alle
0/50 kr.
absaloncph.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Der er babydans i Absalon hver torsdag kl. 10.30-11.15 og kl. 11.30-12.15.

Til Baby Dans omfavner vi glæden ved dans og musik. Holdet er for alle forældre med babyer, der elsker at danse og bevæge sig til musik. Eller har lyst til at lære at elske det. Det er forælderen som danser, med baby i armene, i bæresele, vikle eller slynge (I vælger selv efter babys behov og temperament).
Baby Dans består af organiske bevægelser, hvor I bliver guidet til både rytmisk, poetisk og energisk musik fra hele verden. Vi skaber et nærværende rum, fyldt af dans og livsglæde, hvor vi hovedsageligt danser frit, dog med nogle enkle koreografier.

Udover, at vi skal have det sjovt sammen, kan dansen og nærværet også give mulighed for at styrke tilknytningen mellem forælder og baby, og det er en praksis, man nemt kan tage med hjem i stuen. Dansen kan også være med til at forløse energier og eventuelle spændinger forbundet med graviditet, fødsler og forældreskab. Der er plads til at møde op, lige som man nu har det i dag.

Vores underviser Eva-Louise Rønnevig er oprindeligt uddannet sanglærer fra Konservatoriet. Hun har siden taget en efteruddannelse i baby og børnerytmik, og har arbejdet med glæden ved leg, dans, sang og rytmik de seneste 4 år. Eva-Louise har selv danset 5 Rytmer, Movement Medicine, Gaga, og Free-form dans igennem de sidste 15 år.
—————————————————————————————
Praktisk:

Pris: 50 kr. (pr. voksen)
Lokale: Klubben på 1. sal
Kom i tøj du kan bevæge dig i, og tag et tæppe med (voksenstørrelse) som vi skal bruge i dansen med babyerne.
Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

Vi glæder os til at danse med jer
De bedste hilsener Eva-Louise og Absalon

Se mere på absaloncph.dk

Kategorier Tilføj ›

Motion
Musik/dans
Barsel/gravid
0-3 år
Vesterbro

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.