AFLYST Babulja | Børn i byen - hvad skal vi lave?

AFLYST Babulja

Babulja 2 bifald normal620
Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
Se kort
3-8 år
50/50 kr.
kulturhusenehtk.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Babulja er et topunderholdende orkester, der spiller musik fra alle verdenshjørner, leveret helt ud over kanten. Med sange om alt fra piger til Piratos er der altid lagt op til smil på læben hos både børn og voksne. Oplev django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, brazil, sørøverskrammel og jazz, håndspillet fra A-Z. Orkesteret udfordrer, underholder og inkluderer publikum.

Gennem koncerten bliver der præsenteret mange forskellige instrumenter som sousafon, melodica, klaver, bas, trommer, klarinet, elguitar og percussion. Alle i orkesteret synger og tager del i at gøre oplevelsen for publikum så nærværende som mulig.

Før koncerten er der musikinstrument workshop med billedkunstner Maria Lau Krogh på Taastrup Bibliotek, som du også kan købe billet til. Det er kl. 10-12.30 og koster 40 kr., på www.kulturhusenehtk.dk

Babulja starter nemlig en paradekoncert foran Taastrup Bibliotek kl. 12.45 og så kan du gå med dit nyskabte instrument i parade sammen med bandet, ned til koncerten på Medborgerhuset kl. 13.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: 5. oktober kl. 13
Billetpris: 50 kr.

Følg også "Hyggelig Weekend" på Facebook

Se mere på kulturhusenehtk.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Kulturhuse
Musik/dans
Din weekend

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 05. oktober 2019 kl 13.