1. SØNDAG I ADVENT PÅ HINDSGAVL SLOT | Børn i byen - hvad skal vi lave?

1. SØNDAG I ADVENT PÅ HINDSGAVL SLOT

Billedet findes ikke
Hindsgavl Slot
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart
Se kort
Alle
hindsgavl.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

1. SØNDAG I ADVENT PÅ HINDSGAVL SLOT

Traditionen tro byder vi indenfor til 1. søndag i advent på Hindsgavl Slot, hvor der vil være masser af julehygge, julestemning og julelækkerier. I år afholdes 1. søndag i advent, søndag d. 1. december, og du kan godt glæde dig.

På denne dag omdannes Laden på Hindsgavl Slot til et juleunivers med julelækkerier og julepynt. Der serveres hjemmebagte æbleskiver, forskelligt lækkert julebagværk og gløgg. I Laden kan du hilse på slottets dygtige blomsterdekoratør, som til dagen har kreeret smukke advents- og juledekorationer, som du kan købe med hjem eller du kan hente inspiration til dine egne kreationer. Julemanden kommer også forbi og hilser på børnene, og han deler fyldte slikposer ud til børnene (over 1 år).

Midt på slottets gårdsplads troner det store juletræ, og indenfor i hovedbygningen er slottets stuer julepyntede og åbne for gæster i dagens anledning. Her kan du nyde synet af ranker af gran, smukke juledekorationer og stemningsfuld belysning.

Udenfor er der mulighed for en tur i hestevogn, og som afslutning på dagen tændes lysene på det store juletræ.

Se program og køb billetter via hjemmesiden: https://www.hindsgavl.dk/da/det-sker/julestemning-og-laekkerier-1-soendag-i-advent

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 01. december 2019 kl. 14-18.