Avantgarde i børnehøjde: Familiekoncert med Trio Zoom | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Avantgarde i børnehøjde: Familiekoncert med Trio Zoom

Klang coat of arms normal620
KU.BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
Se kort
6-18 år
40/40 kr.
kube.frederiksberg.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Trio ZOOM spiller på denne familiekoncert et kompromisløst program med musik af nogle af de mest toneangivende komponister i moderne tid. Ingen børn er født med fordomme i mod avantgardemusik, og på denne koncert vil både børn og voksne blive underholdt, overrasket og berørt. Værkerne på programmet har det til fælles, at de formidler ny musik i øjenhøjde med børn, men på hver deres måde. Helmut Lachenmann har skrevet en variationsrække over den japanske børnesang Sakura, engelske Geoff Hannan bruger både balloner og sidevendinger i musikernes noder som musikalske elementer i værket Bubblegum, og i Matre's Dance af John Psathas er trommerne det centrale og virtuose element i et værk, der fortolker en udmattende dans uden repetitioner.
Til at binde det hele sammen har Trio ZOOM allieret sig med Østen Mikal Ore som fortæller og formidler. Østen vil guide unge og ældre lyttere igennem musikken med relevante, sjove og anekdotiske fortællinger.

Koncerten er til børn fra 6 år og deres familier.

OBS: Billetter til forestillingen skal købes i forvejen. Køb dine billetter nu via billetlink på klang.dk. P.g.a. gældende restriktioner må du kun deltage ved én af KU.BEs koncerter pr dag og du opfordres til at forlade KU.BE når forestillingen er afsluttet.

KLANG i KU.BE er moderne klassisk musik for børn og af børn. I weekenden 7. og 8. november tager tager nogle af landets dygtigste musikere og performerer børnene med ind i spændende musikalske universer i KU.BE - Frederiksberg Kultur- og bevægelseshus' hyggelige rammer.

Se mere på klang.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Indendørs legepladser
Din weekend
6-10 år
9-13 år

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 07. november 2020 kl. 14.30
    Avantgarde i børnehøjde: Familiekoncert med Trio Zoom