Askepot | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Askepot

Billedet findes ikke
Det Kongelige Teater, Gamle Scene
Kongens Nytorv
1017 København K
Se kort
7-18 år
kglteater.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Det er de færreste, som ikke kender og elsker eventyret om Askepot, og i Gregory Deans balletudgave er der skruet helt op for romantikken. Til Prokofjevs smukke musik fortælles historien om den fattige pige med det gode hjerte, der trods store forhindringer på sin vej til sidst kan konstatere, at retfærdighed kommer til den, der fortjener det.

Denne version af Askepot tager udgangspunkt i Charles Perraults fortælling fra 1697, og den har alt, hvad et rigtigt eventyr skal rumme – glæder og sorger, de godes triumf over de onde, og de elskende, der må gå så meget igennem, før det kan ende lykkeligt. Dertil kommer en særdeles ond stedmor og to mere end almindeligt intrigante stedsøstre, men heldigvis også en magisk gudmor, en skare af blide feer og en yderst charmerende prins.

Gregory Dean er solodanser ved Den Kongelige Ballet og har koreograferet blandt andet børneballetten De glemte børn og Blixen, som begge har været store successer hos publikum og som begge kan opleves igen i denne sæson. Hans Askepot er en klassisk fortælling for både børn og voksne om, hvordan kærlighed, håb og et åbent sind kan besejre selv det sorteste mørke.

Se mere på kglteater.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • onsdag d. 04. november 2020 kl. Kl. 20
    Askepot
  • tirsdag d. 10. november 2020 kl. Kl. 20
    Askepot