Alice i Eventyrland | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Alice i Eventyrland

Alice3 foto emile carlsen small 2  3  copy normal620
TEATERØEN
WILLIAM WAINS GADE 11
1432 København K
Se kort
5-10 år
40/135 kr.
teateroen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

En hyldest til ufornuften, fantasien og anarkiet.

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. Et fortryllet sted, hvor fantasien kan fremmane de mest mageløse ting ud af intet, og hvor alt er foranderligt, finurligt og fabulerende. En non-verbal rejse gennem musik, bevægelse og magi.

Danser og performer Tilde Knudsen giver sin helt egen version af den elskede historie om Alice i Eventyrland, frit efter Lewis Carrolls fortælling. Med sig har hun spandevis af fantasifulde kostumer af designer Susan Marshall. De er baseret på geometriske former, som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og de er ligeså sælsomme, omskiftelige og fulde af historier som eventyrlandet bag den låste dør.

Kaniner taler, Filurkatten leder dig på afveje og dronninger ikke er smukke og gode, men hugger hovederne af folk. Mød en række af de kendte figurer fra eventyrlandet, hvor nogle er mere genkendelige for øjet end andre, men alle fortæller deres helt egen historie gennem musik, bevægelse og transformationer.

Figurerne fra Alice i Eventyrland kommer til live til musik skabt af komponist Klaus Risager, der med instrumenter og reallyde har skabt et sfærisk lydunivers, der veksler mellem enkelthed, vildskab og kaos.

Se mere på teateroen.com

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • tirsdag d. 20. oktober 2020 kl. 20. okt - 1. nov kl 11.00
    Alice i Eventyrland