Adoptere Albert - Børnebogs reception | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Adoptere Albert - Børnebogs reception

Adopteredealbert facebook facebook normal620
Villa Kultur
Krausesvej 3
2100 København Ø
Se kort
Alle
0/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Bogen er den første af sin slags, da den italesætter adoption på et niveau, som både børn og voksne kan forstå. Bogen portrætterer Michael Josés egen, kærlige adoptionshistorie, og dens formål er det, læseren gør det til. En måde at starte en dialog mellem familiemedlemmer og klassekammerater eller blot en sød godnathistorie.

”Adopterede Albert” er en kærlig og humoristisk fortælling om lille Albert og hans første rejse. Bogen skildrer en fortælling om, hvordan Albert fik en ny start på livet i trygge og kærlige omgivelser langt fra der, hvor hans liv oprindeligt startede. Og om den glæde hans forældre oplevede ved at adoptere ham. ”Adopterede Albert” italesætter, at det ikke nødvendigvis er blod, men kærlighed som binder en familie sammen.

Børnebogen er skrevet af Michael José og tager udgangspunkt i hans egen adoptivhistorie. Bogen er illustreret af Martin Mord.

BOGRECEPTION

Lørdag d. 13. april kl. 12.00 afholder der bogreception for ”Adopterede Albert”. Kom forbi og bliv klogere på bogen, få en tår at drikke og farvelæg din egen udgave af Albert i tegnestuen. Receptionen bliver afholder hos Villa Kultur på Krausesvej 3, 2100 København fra kl. 12-16. “Adopterede Albert” bliver solgt til 150 kr. hele dagen (kontanter og MobilePay). Originaltegningerne fra bogen bliver desuden udstillet.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Børnefødselsdag
Bøger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 13. april 2019 kl. 12-15.