Åbningsfest af børnebrille-butik | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Åbningsfest af børnebrille-butik

Fb event cover normal620
mini Monkeyglasses
Fælledvej 18
2200 København N
Se kort
1-18 år
0/0 kr.
monkeyglasses.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

D. 1. juni åbner Monkeyglasses dørene op for et spritnyt brille-univers til børn (fra 1 år og op efter) og deres miljøbevidste forældre.

Så kom endelig forbi mini Monkeyglasses ved Fælledvej 18, 2200 Kbh N. 🐵

I kan glæde jer til bananskum, balloner og til at se vores nye, bæredygtige brillestel, Blue Light briller og solbriller til de små og mellemstore brillebrugere. Vi har god tid til at finde det helt rigtige par til jer.

Priserne er selvfølgelig fair og børnevenlige - og du kan blive medlem af Brilleabeklubben til en fast pris hver måned. Så er du sikret, hvis brillen skulle gå i stykker eller der er brug for en ny styrke.

Læs mere her, hvor du også kan booke tid:
https://www.monkeyglasses.dk/brilleaben

💚 Kort om Monkeyglasses 💚
Hos Monkeyglasses har vi produceret bæredygtige briller siden 2009. Lige ved siden af den nye mini Monkeyglasses, på Fælledvej 16, finder du Monkeyglasses’ flagship butik henvendt til voksne.
Vi mener, at bæredygtighed bør være for alle uanset budget, alder og størrelse. Monkeyglasses tilbyder et bæredygtigt valg til den bevidste forbruger.
Vores børnebriller hjælper med at lære den yngre generation hvordan de selv kan være bæredygtige. På den måde har vi alle en chance for at være en del af løsningen, frem for problemet, når det kommer til at skabe en bedre fremtid for vores planet og fremtidige generationer. Monkeyglasses står for omsorg og omtanke – for hinanden og for den verden, vi er en del af.

Se mere på monkeyglasses.dk

Kategorier Tilføj ›

Shoppingevents

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 01. juni 2021 kl. 12.