Pinsekarneval for børn | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Pinsekarneval for børn

Karneval normal620
Fælledparken
Serridslevvej 34
2100 København Ø
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I børnenes helt eget område i Fælledparken byder Børnekarnevallet på tre dage med parader, musik, dans og underholdning. På scenen, Kids, er der musik og danseshows fra hele verden specielt for børn.

Børnekarnevallet åbner med en parade fredag den 10. juni kl. 10.00, der går fra Sankt Hans Torv. Alle børn og forældre er velkomne til at deltage i paraden.

Åbningstider: Børnekarnevallet har aktiviteter og underholdning fredag, lørdag og søndag fra kl. 11.00-18.00.

Underholdning
På den store scene i børneteltet er der underholdning tilpasset forskellige aldersgrupper. Der er rytmelege for de allermindste og musik og danseshows fra hele verden for de lidt større børn.

Workshops og aktiviteter
I det store aktivitetstelt kan alle børn gratis få lov til at bygge deres egne masker, skørter, hatte og smykker. Børnene kan også prøve kræfter med at bygge deres eget musikinstrument, lave kollager og farvestrålende skulpturer.

I de mange workshops kan man lære alt fra at spille på afrikanske trommer til at danse den brasilianske kampdans, capoeira.

Forlystelser
Hoppeborge, rutsjebaner og ansigtsmaling vil alt sammen være at finde på pladsen omkring børnekarnevallet. Midt på pladsen er det 10 meter lange fællesbillede, som alle børn kan være med til at dekorere. Ballonklovne og gøglere sørger for en sjov og hyggelig stemning på pladsen.

Kategorier Tilføj ›

Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.