HUND 009. Mysteriet om Hvorfor-Det-Nogen-Gange-Kan-Være-Så-Svært | Børn i byen - hvad skal vi lave?

HUND 009. Mysteriet om Hvorfor-Det-Nogen-Gange-Kan-Være-Så-Svært

Img 1253 3websaved final normal620
Anemonen
Suhmsgade 4
1125 København K
Se kort
5-12 år
35/120 kr.
anemonen.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Teater Hund fejrer sit niende år med tankevækkende detektivdrama:
”HUND 009. Mysteriet om Hvorfor-Det-Nogen-Gange-Kan-Være-Så-Svært." En humoristisk og vedrørende forestilling af Teater Hund – mennesket bedste ven.

Der er lagt op til nervepirrende spænding, når privatdetektiverne Ruth og Rosa opsøges af en mand, der har et problem. Nogen eller noget spænder ben for ham og gør livet tungt. Er det det pure opspind, eller er det en verdensomspændende mafia, der inficerer ham med negative tanker og idealer om at være perfekt? Se om de løser mysteriet i ”HUND 009.”. Detektivdramaet for hele familien opføres på Anemone Teatret 23. marts – 1. maj 2011 og udbydes herefter på turné i hele landet.

Emnet i forestillingen er noget så alvorligt som vores forhold til livet og vores tanker om os selv i forhold til det. Eller sagt på en anden måde: Hvorfor-Det-Nogen-Gange-Kan-Være-Så-Svært. ”HUND 009” baseres på både en kunstnerisk og en menneskelig søgen. Ud fra videnskabelig research, mindfulness-meditationer, syrede improvisationer og koreografiske eksperimenter skabes en rammefortælling om en mand, der opsøger detektivparret Ruth og Rosa for at få sat en efterforskning i gang, der skal afsløre, hvad det er, der er galt, siden livet ikke rigtig lykkes for ham. Missionen fører de to detektiver på sporet af en verdensomspændende mafia, der forsøger at ødelægge det hele: Manden er i mafiens vold. Han kan kun se det negative og uperfekte; de sure vanter, krummerne i brødristeren og sin egen uduelighed. Kan han slippe fri af mafiens og de negative tankers jerngreb? Vil han blive i stand til at opgive tanken om, at det kun er det perfekte der dur? Vil han holde op med at tage alting så tungt?

Manuskript og instruktion: Methe Bendix
Medvirkende: Anne Dalsgaard, Katharina Kamber og Per Linderoth

Spilleperiode:
23. marts – 1. maj 2011 (undtagen 21. – 25. april samt 3.-10. april)

Spilletider:
Onsdag kl. 11.00 og kl. 14.15
Torsdag kl. 09.30 og kl. 11.00
Fredag kl. 11.00 og kl. 17.00
Lørdag og søndag kl. 13.00 og kl. 15.00
Bemærk dog: 19. + 20. april (i Påsken):
kl. 11.00 og kl. 13.00

Se mere på anemoneteatret.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.