Vores smukke planet

Voressmukkeplanet normal620
Tycho Brahe Planetarium
Gl. Kongevej 10
1610 København V
Se kort
Alle
planetariet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Oplev Vores smukke planet på Planetariets store kuppellærred
Præsenteret i et fantastisk IMAX format får publikum mulighed for at opleve et enestående udkig til Jorden, set ude fra rummet I Tycho Brahe planetariums nye film VORES SMUKKE PLANET. - En visuel oplevelse, der ikke tidligere har været mulig. Samtidig giver dette kig også en stadig større forståelse for vores planet og galakse.

Filmet fra Den Internationale Rumstation
Filmen er produceret i samarbejde med National Aeronautics og NASA og viser forbløffende optagelser af vores smukke blå planet. Optagelser, der bl.a. er indfanget af astronauterne om bord på Den Internationale Rumstation ISS. ISS er udstyret med et forskningslaboratorium, træningscenter og observatorium, alt sammen bygget i kredsløb af 16 lande og forsynet med energi fra solen.

Ude fra rummet opleves Jorden om natten som et flammende lyshav af elektrisk intensitet fra menneskelig udfoldelse – en direkte visualisering af vores verden i forandring. Som forbløffende billeder på en sådan forandring ses rydningen af skove på steder som f.eks. i Madagaskar og Amazonas regnskov, lige som man kan se den smeltende indlandsis i Grønland. Alt dette er synligt fra ISS.

Men det står i vores magt at beskytte Jorden. Samtidig med, at vi fortsætter med at udforske og opnå viden om vores galakse, udvikler vi også en stadig dybere tilknytning til det sted, vi alle kalder vores hjem.

Et kig ind i menneskehedens fremtid
VORES SMUKKE PLANET præsenterer betagende billeder af Jorden, til dels i optagelser udført af astronauterne selv om bord på ISS. Ved hjælp af avanceret computer visualisering, baseret på astronomiske data, giver filmen et optimistisk kig ind i menneskehedens fremtid.

Se mere på planetariet.dk

Kategorier Tilføj ›

Biograffilm Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 18. januar 2018 kl. 13.50.