ALVIN OG DE FRÆKKE JORDEGERN - PÅ FARTEN | Børn i byen - hvad skal vi lave?

ALVIN OG DE FRÆKKE JORDEGERN - PÅ FARTEN

Alvin4 annonceark dk 2x50 normal620
RO's Torv
Ro's Torv 55
4000 Roskilde
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I forbindelse med biografpremieren på den nye film ALVIN OG DE FRÆKKE JORDEGERN – PÅ FARTEN er vi klar til at byde børn og forældre velkommen til fire ganske gratis og underholdende timer. Vi får fornemt besøg af de tre hovedfigurer, Alvin, Simon og Theodore, som kommer og stiller op til fri fotografering (og de elsker foto med en masse søde børn), så kom endelig og få taget et sejt billede med dem. Herudover vil der være gætte- og tegnekonkurrencer, hvor vi håber på en masse skarpe gæt og flotte tegninger, og vi vil selvfølgelig udtrække vinderne i løbet af dagen.

I kan finde os her:

LYNGBY STORCENTER (Lille Torv) søndag den 24. januar

DAGENS PROGRAM

Kl. 11.00 – 12.30 TEGNEKONKURRENCE
Man deltager i konkurrencen om biografbilletter til filmen samt fed Alvin merchandise ved at farve-lægge en Alvin tegning og aflevere den senest kl. 12.30 til eventpersonalet udfyldt med sit for- og efternavn samt mobilnummer. 2 vindere udtrækkes kl. 12.45! Vinderne får direkte besked via sms.

Kl. 11.00 – 13.30 GÆTTEKONKURRENCE
Man deltager i konkurrencen om biografbilletter til filmen samt fed Alvin merchandise ved at gætte, hvor mange nødder, der er i glasset og aflevere sit bud senest kl. 13.30 til eventpersonalet udfyldt med for- og efternavn samt mobilnummer. 2 vindere udtrækkes kl. 13.45! Vinderne får direkte besked via sms.

Kl. 12.00 – 14.00 ALVIN PHOTO MOMENT
Med jævne mellemrum kommer de tre frække pelsede venner og hilser på børnene. Der er rig mulighed for at få taget et super billede med sig selv i centrum. Er en af jer selv med på billedet, og er billedet uploadet til jeres egen Facebook profil, har I mulighed for at deltage i en konkurrence om fribilletter til filmen. Vi trækker lod blandt alle billeder, vi ser uploadet. Foruden at have oploadet sit billede til egen Facebook profil, bedes man oplyse sit for- og efternavn samt mobilnummer til eventpersonalet. 2 vindere udtrækkes kl. 14.30. Vinderne får direkte besked via sms.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

BY VALDI teamet

Kategorier Tilføj ›

Film

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.