Børn og pauser | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børn og pauser

Bornogpauser 600x380 normal620
Børn i byen Huset
Vesterbrogade 69 A, stuen
1620 København V
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Gratis kursus i at finde de små pauser i hverdagen og at lege med dit barn

Tiny People’s Choice og Børn i byen Klubben inviterer medlemmer til GRATIS workshop med stresscoach Lotte Klink onsdag 21. august klokken 13.00

I dag foregår de voksnes hverdag oppe i hovedet, der er meget man skal kunne; holde tiden, holde orden, holde på formerne, det går stort set alle de vågne timer med. Imens er børnene nede i kroppen og ønsker nærhed, nærvær og leg. Ofte vil det sige at de voksne bliver oppe i hovedet og flygter ud i køkkenet for at lave mad, i stedet for at komme ned på gulvet og lege med deres børn fordi vi er uvante med at komme ned i kroppen – hvor børnene er.

På workshoppen får du måder at finde de små pauser i hverdagen, hvor du komme ned i kroppen og mødes med dit barn i leg.

Ved at finde de små pauser i hverdagen hvor du kommer ned i kroppen og får mødt dit barn, skaber du et tættere forhold jer i mellem, undgår konflikter i ulvetimen og ved sengetid, samt forbygge at din egen hverdag bliver alt for fortravlet og stressfyldt.

Tidsplan:
Kl. 12.50-13.00 Ankomst med kaffe/the
Kl. 13.00-14.00 Workshop
Kl. 14.10 Farvel

Til foredraget lærer I om:
• Behovet for pauser i hverdagen
• Hvordan hovedet og kroppen fungerer og hvordan de samles
• Øvelser i spejling og nærvær

I vil efter workshoppen have redskaber til at tage små afbræk i hverdagen hvor leg og nærvær er muligt for en bedre relation mellem barn og forældre.

Kategorier Tilføj ›

Børn i byen events

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 21. august 2019 kl. 13-14.