Se islænderne tölte i Sagnlandet Lejre | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Se islænderne tölte i Sagnlandet Lejre

Isl nderansigter normal620
Sagnlandet Lejre
Slangealléen 2
4320 Lejre
Se kort
Alle
85/130 kr.
sagnlandet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Sagnlandet Lejre indtages i denne weekend af islandske heste i alle afskygninger, der gør sig til med de særegne gangarter tölt og pas. Giv børnene en trækketur på en af de lavbenede, men stærke dyr og sæt tænderne i vikingekokkens frisklavede hestegryde.

Sværdsvingende jernalderryttere, farvestrålende middelalderfolk, hårdtarbejdende husmænd, udholdende postryttere, og skønne kvinder i damesadel.

Det er bare nogle af de ting man kan opleve når den islandske hesteforening Geysir byder på et overflødighedshorn af oplevelser med islandske heste i Sagnlandet Lejres historiske rammer.

Oplev den islandske hest som aldrig før, og bliv klogere på den nordiske hests tusindårige historie. De mange ryttere og deres heste indtager Sagnlandet og fylder weekenden med massevis af heste i historiske opvisninger. Rundt omkring på området kan man møde både ryttere og heste helt tæt på, og børnene kan hele dagen få trækketure på skønne islænderheste.

På markedspladsen serverer vikingerne en gryde med rigmandsspisen hest og hos Geysirs hestefolk er der mulighed for at købe varer med tilknytning til Islandshesten og dens hjemland.

Husk: Billetten gælder hele sæsonen
Med en billet til Sagnlandet Lejre får du adgang til en verden af oplevelser. En verden så stor, at de færreste når igennem det hele på en enkelt dag. Derfor er billetten til Sagnlandet et sæsonkort, der gælder året ud, fra den dag du køber det. Så kan du komme igen og igen.

Vi glæder os til at se dig! .

Lør. d. 23. og søn. d. 24. august 2014

Se mere på sagnlandet.dk

Kategorier Tilføj ›

Forlystelser
Tæt på dyr
Museer/Udstillinger
Natur
Staycation
Ud-af-byen

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.