Leonardo da Vinci - Fremtiden i fortiden | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Leonardo da Vinci - Fremtiden i fortiden

Logo normal620
Det Gamle Danmarks Akvarium
Kavalergården 1
2920 Charlottenlund
Se kort
5-18 år
45/125 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom og se, hvordan Leonardo da Vincis geniale ideer som opfinder og ingeniør tager sig ud, når de bliver gjort til virkelighed. I Det Gamle Akvarium kan publikum røre ved og nærstudere mere end 60 af de maskiner, som den gamle mester opfandt. Nogle er opbygget som mindre modeller, andre er fremstillet i naturlig størrelse ud fra da Vincis originale, efterladte tegninger fra det 15. og 16. århundrede. Vi leger, lærer og udfordrer kunsten og naturvidenskaben, og med interaktive maskiner kan børn og voksne selv
afprøve, hvor sindrigt de fungerer.

Udstillingen med da Vincis maskiner har været vist over hundrede forskellige steder i verden, men aldrig før i Skandinavien. Og enkelte maskiner har verdenspremiere, når Det Gamle Akvarium åbner dørene for den internationale da Vinci-udstilling. På udstillingen kan man blandt andet se, hvordan da Vinci forestillede sig en cykel – mange hundrede år før den blev opfundet. Man kan genopleve hans forsøg på at skabe en flyvemaskine og en robot. Eller man kan få mere at vide om den inspiration, han fik fra havdyr, som gjorde ham i stand til at skabe verdens første egentlige dykkerapparat.

Børn og barnlige sjæle selv lade kreativiteten blomstre og gå den gamle opfinder i bedene i workshopområdet. Og de kan deltage i en række events, når spændende gæsteoptrædere formidler og inkluderer børn i lærerige og naturvidenskabelige aktiviteter.

Se mere på davinciexpo.dk

Kategorier Tilføj ›

Seværdigheder
Museer/Udstillinger
Workshops
Andre arrangementer
Kulturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.