IPad Symfoni (AFLYST) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

IPad Symfoni (AFLYST)

Ipad symfoni normal620
Børnekulturhus Ama'r
Øresundsvej 8 B
2300 København S
Se kort
8-12 år
50/0 kr.
bornekulturhusamar.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

OBS: Arrangementet er desværre aflyst pga. manglende tilmeldinger!
Musikalsk værksted for børn i alderen 8-12 år
Børnekulturhus Ama’r tilbyder et unikt musikalsk værksted med Thomas Sandberg, hvor børn på en dag kan stifte bekendtskab med nogle af de mange muligheder, der er med en Ipad.

Med en Ipad under armen skal deltagerne samle og sample lyde til deres eget musiknummer ved hjælp af Ipad og programmet Garageband. Vi vil udforske mulighederne for at anvende de mobile enheder til både at skabe og producere lyd og musik på men også de performativt musikalske muligheder, der ligger i at anvende dem som instrumenter. Dagen slutter af med en koncert for venner og familie, hvor deltagerne vil fremføre deres elektroniske musikværk.

Thomas Sandberg er uddannet slagtøjssolist fra det kongelig danske musikkonservatorium og har i en årrække rejst verden rundt med sine shows, hvor han bruger sine musikalske evner til at få music ud af alt tænkeligt med hjælp fra elektroniske værktøjer, han selv har udviklet.
Thomas Sandberg har rig erfaring som både optrædende kunster og komponist, så børn med interesse for musik og leg er sikret en intens og energisk I meget kompetent selskab.

Lørdag den 5. maj kl. 10-15 vil der være et tilsvarende arrangement - målrettet unge fra 13 til 18 år.

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.