13/11: Lær hvordan du kan bære dit barn | Børn i byen - hvad skal vi lave?

13/11: Lær hvordan du kan bære dit barn

Front fastvikle normal620
Børn i byen Huset
Vesterbrogade 69 A, stuen
1620 København V
Se kort
Alle
bornibyen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Børn i byen Klubben og Maria Capion fra Bærebarn inviterer klubmedlemmer til gratis workshop onsdag d. 13. november 2019 kl. 12.00-13.00.

Vil du gerne bære dit barn, men er lidt overvældet over alle de forskellige muligheder? Så kom til denne workshop, hvor du kan lære de forskellige muligheder for at bære dit barn at kende.

Et bæreredskab kan være en genvej til at knytte bånd med dit barn gennem hud-mod-hud kontakt, nærvær, og samvær. Du kan også øge din mobilitet i en travl hverdag og få hænderne fri, når du har fundet et bæreredskab der passer til jer.

Maria Capion gennemgår de forskelliger typer bæreredskaber, så du kan få styr på forskellene og finde det redskab, der passer til jeres behov. Hun vil også snakke om, hvorfor det er sundt for både dig og dit barn, at du bærer det. Og der ses på gode måder at holde en nyfødt i armene på uden et bæreredskab.

Du får selvfølgelig viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri, og samtidig give dit barn al den tryghed og nærhed, som små børn trives i. Du kan deltage uanset om du stadig venter på dit barn, eller har fået din baby i armene.

Workshoppen varer ca. 1 time. Vil du have "hands on" finder du workshops hos baerebarn.dk.

Maria Capion er certificeret bærekonsulent, slyngevejleder, bærevejleder – kært barn har mange navne, og ejer butikken Bærebarn på Jægersborggade, hvor hun underviser i at bære børn. Uddover at være uddannet hos internationale anerkendte skoler som Slingababy i England og L’école à Porter fra Frankrig, har hun båret sine egne børn i alverdens bæreredskaber. I Bærebarn kan man købe strækvikler, fastvikler, bæreseler, meh dai, onbuhimo’er, ringslynger og alt derimellem.'

Tidsplan
11.30-12.00: Ankomst
12.00-13.00: Workshop
13.00-13.30: Kaffe/the

Adresse
Børn i byen Huset
Vesterbrogade 69a
1620 København V

Til info: Ved vores klubevents vil der blive taget stemningsfotos, som vil blive brugt på Børn i byens platforme.

Du skal være medlem af Børn i byen Klubben – og logge dig ind – for at kunne tilmelde dig workshoppen.

Se mere på baerebarn.dk

Kategorier Tilføj ›

Børn i byen Huset

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 13. november 2019 kl. 12-13.