10/10: Særvisning af "Forsvundet til Halloween" | Børn i byen - hvad skal vi lave?

10/10: Særvisning af "Forsvundet til Halloween"

Bib fth klub v3 normal620
Nordisk Film Biografer Palads
Axeltorv 9
1609 København V
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Børn i byen Klubben inviterer medlemmer gratis i biografen til særvisning af filmen "Forsvundet til Halloween" søndag d. 10. oktober 2021 kl. 10.00.

Tidspunkt:
Søndag d. 10. oktober kl. 10:00

Adresse:
Palads - Sal 4
Axeltorv 9
1609 København V

Praktisk info:
Varighed: 1 time og 27 minutter
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Om filmen:
Den danske familiefilm 'Forsvundet til Halloween' handler om søskendeparret Asger og Petra, hvis Halloween-fejring bliver anderledes end nogensinde før. Asger og Petra har for nyligt mistet deres far, og det er nu første halloween uden ham. Samtidig er Asger og deres nabo Esther gledet fra hinanden og har mistet deres gamle venskab, og der er nu lagt op til en anspændt aften i familiens skød. Men da Petra pludselig forsvinder sporløst, må Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster. De tager ud i den skøre halloween-aften, og i deres søgen efter Petra støder de på drengen Svend, udklædte zombier, tricktyve og alverdens udfordringer, inden de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor. Mon det lykkes dem at finde Petra, inden forældrene opdager, at hun er væk?

Bemærk: Der er et begrænset antal billetter. Det er muligt at booke max 2 billetter pr. medlemskab. Der tages et depositum på 100 kr. pr. billet, som tilbageføres ved fremmøde. Billetter frigives fredag d. 1. oktober kl. 20.00.

Du skal være medlem – og logget ind – for at booke billetter.

Se mere på nfbio.dk

Kategorier Tilføj ›

Film
Børn i byen events

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 10. oktober 2021 kl. 10.00.