Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Mor og Baby-dag hos ZENZ Frederiksberg

Mor og baby dag hos zenz
10% + gave
Kom til med mor og baby-dag hos ZENZ og få 10% rabat på første behandling + et rejsesæt i gave

Børn i byen klubmedlemmer får 10% rabat på den første behandling og et rejsesæt i gave, når de tilmelder sig mor og baby-dag hos ZENZ Frederiksberg.

HVORNÅR
Der afholdes mor og baby-dage følgende datoer: Onsdag d. 13. januar, fredag d. 26. februar og onsdag d. 17. marts 2021. Husk at du skal tilmelde dig.

Mor og baby-dag hos ZENZ
Hver måned inviterer ZENZ til mor og baby-dag i salonen på Frederiksberg til valgfri behandling. Denne dag bliver der sat ekstra tid af til behandlingen og søde trainees står klar til at hjælpe mor og baby, hvis der er brug for det. Hos ZENZ må du altid gerne tage din baby med til frisøren.

Der bruges udelukkende naturlige produkter uden uønsket kemi i salonen, og al shampoo og conditioner er Svanemærket. Det er derfor 100% trygt for din baby at være med til frisøren. Har du særlig sensitiv hud, eller blot ønsker at undgå en hver form for parfume eller æteriske olier, kan vask og styling foregå med ZENZ Organic Pure-produkter der er mærket med AllergyCertified. På denne dag er det også muligt at tage sin mødregruppe med og nyde en rigtig tøsedag i salonen. Her er puslebord og plads til at amme. Du kan endda tage barnevognen med ind i salonen, da der er masser af plads.

BEMÆRK: Du skal være medlem af Børn i byen Klubben for at få rabatten. Hvis hele din mødregruppe er klubmedlemmer og I booker sammen, opnår I alle 20% rabat på behandlinger. Oplys jeres medlemsnumre ved booking.

Læs mere om behandlinger på www.zenz.dk

Om ZENZ og Covid-19
ZENZ forventer, at alle besøgende i salonen overholder generelle retningslinjer med god afstand og hyppig afspritning. Dette er for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer på området og dermed undgå smittespredning. Kom kun én forælder pr. barn til Mor og baby-dag – der er sat tid af til at holde babypauser under mors behandling. Du kan læse mere om Covid-19 og ZENZs forholdsregler her.

ADRESSE
ZENZ Frederiksberg
Godthåbsvej 101A
2000 Frederiksberg
Tlf: 38 87 38 40

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Kommende Klubevents

Upcoming events

Kommende VIP-lagersalg

Vip sales
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding