Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Maneno

B%c3%b8rn i byen banner 2022   new look %281%29
Gratis
E-mail
5-12 år
Få rabat med Børn i byen Klubben

Få 30 dage gratis hos Maneno.

Lyt og læs med Maneno
Maneno er en helt ny måde for dit barn at læse på. Med mere end 8.000 e-bøger, lyt&læs-bøger og lydbøger fra Danmarks førende forlag, får dit barn mange sjove stunder i selskab med den lille blå drage Maneno. Jo mere dit barn læser for dragen, jo større og klogere bliver den. Det gør læsningen lidt sjovere. Der findes bøger til alle aldersgruppe med sværhedsgrader der fordeler sig fra lydret trin 1-3 og op til LIX 31.

Maneno styrker dit barns læsning og motiverer dit barn til at læse ofte. Dit barn får nemlig belønninger, når der læses eller besvares spørgsmål til bøgerne. Omdrejningspunktet er dog dit barns helt personlige blå drage, som vokser i takt med læsningen. Er der udfordringer med læsningen – så er der også hjælp at hente i Maneno. I bøgerne kan du nemlig klikke på ordene i teksten for at få dem læst højt eller delt i stavelser. Du kan også blot lytte til en af de over 1.800 lydbøger i app’en.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 28. November. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding