Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Happy Helper

Happy helper
Rabat
Få rabat med Børn i byen Klubben

Få 100 kr. i rabat hos hos Happy Helper. Gælder kun for nye kunder. Koden kan ikke kombineres med medlemsrabatter.

Beløbet indsættes som point på din Happy Helper profil og bliver automatisk fratrukket dit servicegebyr løbende indtil alle point er brugt. 100 Happy Helper point er svarende til 100,- DKK. Pointene bruges til betaling af Happy Helpers servicegebyr, og bliver automatisk fratrukket dine regninger, indtil alle point er brugt.

Har du også for travlt til at gøre rent?
Duften af et nyvasket badeværelse, skinnende bordplader, ekstra overskud og LEGO-klods frie børneværelser – det lyder for godt til at være sandt. Men det behøves det ikke at være. Happy Helper, danskernes foretrukne rengøringsplatform, har gjort rent i over 27.500 hjem og har udført mere end 250.000 rengøringer i Danmark.

Med Happy Helpers platform kan du let, sikkert og trygt booke privat rengøring, så du både får mere overskud og mere tid til det, du virkelig holder af. Deres Helpers er alt fra studerende, som er pressede på S.U. til fuldtidsarbejdende, der kunne tænke sig lidt ekstra overskud på kontoen.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding