Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Forpremiere d. 16/7: Lille Allan - Den menneskelige antenne

Lille allan poster
Gratis
Kom til forpremiere på "Lille Allan - Den menneskelige antenne"

Medlemmer af Børn i byen Klubben kan få gratis billetter til forpremiere på filmen “Lille Allan – Den menneskelige antenne” lørdag d. 16. juli 2022 kl. 11.00 i Palads Biograferne.

BEMÆRK: Tilbuddet gælder max. 3 billetter pr. medlemskab

Om filmen:
Den danske animationsfilm ‘Lille Allan – Den menneskelige antenne’ er en historie om Allan, hvis forældre bliver skilt. Han flytter herefter sammen med sin far ud i en boligblok på Amager.

Sommerferien føles lang og ensom for Allan, når man ikke har nået at få nye venner. Heldigvis kommer han i kontakt med sin nabo Helge, som er meget besat af ufoer. Her skal Allan være menneskelig antenne, og prøve at komme i kontakt med rumvæsner.

Herefter bliver Majken, et tankelæsende rumvæsen, nødt til at nødlande på Jorden, og der opstår et mærkværdigt og uventet venskab mellem hende og Allan. Da Majken kan læse Allans tanker, behøver han ikke at sige noget. Desværre kommer en skør samler på sporet af Majken. Med hjælp fra Helge skal de to arbejde sammen og sørge for, at Majken ikke kommer i kløerne på den gale samler.

‘Lille Allan – Den menneskelige antenne’ bygger på Peter Frödin og Line Knutzons børnebog. Amalie Næsby Fick har instrueret filmen, og hun stod tidligere bag den Robert-vindende animationsfilm Den utrolige historie om den kæmpestore pære, som er skrevet af Jakob Martin Strid.

Anbefalet alder:
Fra 7 år

Adresse:
NFB Palads
Axeltorv 9
1609 København

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 05. July. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding