Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Salt Spa for børn

Houseofsalg 0205
50%
Spar 50% med Børn i byen Klubben

Få 50% rabat på børnerum hos House of Salt – Wellness Center i hjertet af København.

Kom og oplev saltterapi – og få styrket børnenes sarte immunforsvar, så de er rustet til den kolde vinter. House of Salt har en ideel børneafdeling, hvor leg og læring foregår på børnenes præmisser. På grund af de nye Coronatiltag og restriktioner er rummet gjort privat, og der kan derfor kun være 1 familie ad gangen.

Om behandlingen:
Tørsaltbehandlingen er en naturlig og holistisk behandling for voksne og børn, der har været kendt for at hjælpe med at afgifte åndedrætsorganerne, helbrede hud tilstande og fremme bedre vejrtrækning, sund søvn og generel velvære. Det kan hjælpe med at lindre allergisymptomer (bl.a høfeber), astma, hoste, Kol, snorke, søvnapnø, bihulebetændelse, bronkitis, forkølelse og influenza og meget mere.

Sådan virker det:
Det tørre farmaceutiske salt opvarmes og derefter formales det og knuses til mikropartikler. Disse tørre aerosolmikropartikler af salt distribueres derefter i saltrummet under en behandling. Man slapper af i saltrummet og inhalerer mikropartiklerne. Partiklerne trænger dybt ned i lungerne, bronchierne, bronchiolerne og alveolerne.

Læs mere om House of Salt her.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 24. October. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding