Børn i byen Klubben

BOUNCE

Bounce
2for1
Hop 2 personer i 1 time for prisen af 1 person

OBS: PÅ GRUND AF CORONAVIRUS HOLDER BOUNCE FORELØBIGT LUKKET.

BOUNCE er et sjovt, nyt koncept indenfor actionsport og fitness på Amager i Ørestaden, som I vil elske. Her er nogle af Danmarks allerstørste trampoliner, prøv kræfter med parkour- og freerunning-områder eller oplev en helt unik forhindringsbane, hvor ungerne kan øve tricks.

Børn under 110 cm (ca. 6 år) kan benytte områderne FreeJump, SlamDunk, BigBag og Dodgeball.

Medlemmer af Børn i byen klubben kan hoppe 2 personer i 1 time for prisen af 1 person, når de booker online ved brug af rabatkode, eller ved fremmøde i receptionen og fremvisning af gyldigt Børn i byen medlemskab.

Koden er kun gyldig, hvis man køber 2 stk 1-times billetter, hvoraf den ene af de to er gratis. Lægger man fx. en familiebillet, studiebillet, JuniorJumperbillet eller andet i kurven, virker koden ikke. Lægger man fx. kun én 1-times billet i kurven virker koden heller ikke, da den giver 2 for 1’s pris.

BEMÆRK: Der kan købes billetter til max 6 personer pr. dag. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner og rabatter.

OBS: Hvis du booker billet via telefon/mail eller køber i døren, er det muligt at kombinere to forskellige billettyper og få den billigste gratis. Køber man en 1 times billet (135 kr) og en Junior Jumper billet (70 kr), vil man få den billigste gratis og betale 135 kr. Det er IKKE muligt at kombinere forskellige billetter ved køb online.

Læs mere og book billetter hos BOUNCE her.

Du skal være medlem af Børn i byen Klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten.

Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 25. May. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us newClub card with details

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 38 kr./mdr
6 mdr. binding