Det nyeste arrangment i rækken af Børn i Byen events er et foredrag med zen-guruen Anna Skyggbjerg og journalist og mor-blogger Annamette Fuhrmann. Anna er ekspert i at få hverdag & zen til at spille sammen, og Annamette er mor til 2 små drenge, og spørger Anna: "Zen med småbørn - kan man det?" Kom, lyt og lær og bliv forkælet med lækre gaver og økologisk hvidvin og snacks. Det foregår tirsdag d. 1 juni på Pumpehuset kl. 19.30-21.

Anna

Anna Skyggebjerg er forfatter og mor til to børn på 14 og 9 år, som hun i mange år var alene med. Hun har skrevet bøgerne ”Super Mor” og ”Zen for mødre”. Hun skriver desuden bloggen Hele 3 ting om at finde zen i de små ting. Anna har lært sig selv nogle simple veje til at få zen i hverdagen, og hun videregiver alle sine hemmeligheder denne aften. 

Annamette Furhrmann er journalist og forfatter til bogen "Min Mor" og er også kvinden bag den hysterisk morsomme og befriende ærlige blog Fuhrmann for dig, hvor hun blogger om livet som mor til 2 små drenge og alt det kaos og kærlighed som dertil hører. Denne aften mødes de to damer på scenen og du er garanteret at gå hjem med ømme lattermuskler og masser af nye ideer til at få flere åndehuller i din hverdag.

 

 

 

 

 

 

 

Udover zen fra scenen vil du også blive forkælet med:

 

Alt dette får du for kun 80 kr. Skynd dig at tilmelde dig, da der er begrænset antal pladser! Tilmelding foregår på klubhjemmesiden (OBS: arrangementet er kun for Børn i Byen klubbens medlemmer). Hvis du endnu ikke er medlem, kan du blive det på: bornibyenklubben.dk.

 

Jeg glæder mig meget til at opleve 2 seje damer på slap line, og jeg glæder mig til at møde jer derude. Babyer er også velkomne!

Kærlig hilsen,
Caroline.  

Tak til alle vores søde sponsorer:

 

Brugbar byguide til københavnerforældre

Børnenes København

 

 

 

 

Bløde børnesokker fra MP Socks

mp socks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Pletter i luften", smukke øreringe fra Pendulum. Fås i rød, sort, turkis og gul.

 

 

 


 

 

 

 

Praktisk og lækker pusletaske fra Pure Baby i økologisk boumuld til en værdi af 199,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cool Babushka charm til at peppe din mobil op