Weekenden kalder, men hvad skal I lave? Vi guider til byens bedste weekend-aktiviteter for børn - så er det bare at vælge!

♥ Aktiviteter i uge 17


Copenhagen Sakura Festival

Hvem? Hele familien
Hvor & Hvornår? Langelinie Park/ 27.-28. april
Ta' hele familien med til Langelinie Park og nyd en picninc i japansk stil under de Instagram-venlige kirsebærtræer. Her kan I opleve kampsport, dans, sang, origami-workshops, sumie og japansk mad.


Dragedag i Valbyparken

Hvem? Hele familien
Hvor & Hvornår? Valbyparken/ 28. april
Byg en drage og smut til Dragedag i Valbyparken - husk at tage picnickurven med og glæd jer til en hyggelig dragefestival i Valbyparken på plænen ned mod vandet. I kan også låne en drage af arrangørerne.


Hyggeligt familieloppemarked

Hvem? Hele familien
Hvor & Hvornår? Fællledparken/ 27. april

Gå forbi Fælledparkens "Loppe by LoppeLiinda" - et hyggeligt familieloppemarked, hvor ungerne kan lege på legepladserne og I kan gøre lidt fine loppekøb til børneværelset eller stuen. Her vil også være underholdning for børn. Markedet afholdes på Den Franske Plads lige ved Trampolinlegepladsen. 

♥ Aktiviteter i uge 18


Teater: Til verdens ende

Hvem? Fra 5 år
Hvor & Hvornår? Nørrebro Teater/ Spiller til og med 5. maj

Smut i teatret med ungerne! "Til verdens ende "er en sjov og poetisk forestilling om ægte venskab for hele familien med blandt andet Mille Gori - en magisk oplevelse!


Børnenes værksted på SMK

Hvem? Fra 3 år
Hvor & Hvornår? Statens Museum For Kunst/ Hver lørdag & søndag

En tur på Statens Museum For Kunsts kreaværksted med ungerne er altid en god ide. Her kan I tegne, male og lave forunderlige skulpturer i værkstedet. Museets  huskunstnere står klar til at hjælpe, hvis fantasien skal sættes på gled. Husk, børn under 18 år kommer gratis ind på SMK.


Festival på Amager

Hvem? Hele familien
Hvor & Hvornår? Urbanplanen/ 4. maj 

Smut til Urbanplanens festival og glæd jer til massevis af sjove arrangementer for ungerne, god musik og fin underholdning. Det er gratis! Hold øje med programmet lige her

♥ Aktiviteter i uge 19


Børnenes kulturuge i Tivoli

Hvem? Hele familien
Hvor & Hvornår? Tivoli/ 10.-19. maj 

I Tivoli har de i uge 19 samlet en bunke kulturelle oplevelser for byens mindste - glæd jer til familiekoncerten "Nattens Tivoli" med Silja Okking kendt fra Ramasjang, teaterstykket "Dyrene i Hakkebakkeskoven", Rasmus Klump-forestillinger, mød dyrepasseren i Akvariet og meget mere.

 
Magisk kunst for hele familien

Hvem? Hele familien
Hvor & Hvornår? Louisiana/ Åbent hele ugen - også søndag (Til og med 23. juni) 

Tag nordpå og fejr foråret med et farvestrålende og sanseligt brag, når Pipilotti Rist indtager Louisiana. Temaer som krop og teknologi, køn og natur samt indre og ydre rum smelter sammen i et visuelt forunderligt univers, der fortryller alle - også familiens mindste. Nyd Louisanas smukke beliggenhed med en gåtur udenfor efter forestillingen.


Københavnstrup: Streetfood & loppemarked

Hvem? Hele familien
Hvor & Hvornår? Lundebakken 1, Kbh NV/ Åbent hver søndag kl. 10-16

Smut ned af den lille grusvej til Københavnstrup - her emmer af fransk marked blandet med kolonihavehygge. Markedspladsen er proppet med loppemarked og streetfood-boder. Her er små hyggekroge hvor I kan nyde livet og den lækre mad, et lille lege-område til børnene og sjove detaljer som en udendørs genbrugs-lounge og et syv meter langt ”Hollywood-skilt”.

Fotos: 1) Romeika Cortez 2) Jumstory 3) Romeika Cortez 4) Nørrebro Teater 5) SMK 6) Liv i Sundby 7) Tivoli - Andrs Bøggild 8) Louisiana - Lisa Rastl © Pipilotti Rist 9) Københavnstrup

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.