Stort set hele landet er lukket, men der er alligevel enkelte steder, som I godt kan besøge denne vinterferie. Få overblikket her. 

CopenHill
Det er vinterferie og meget oplagt med en tur på ski! Nu hvor I ikke kan komme på jeres vanlige skiferie til alperne, kan I i stedet give den gas ned ad bakken på CopenHill. Her kan I både stå på ski og snowboard, kælke og lege. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 10% på skitid og skiudlejning hos CopenHill

Gårdbutikker
Rundt om byen finder I hyggelige gårdbutikker i smukke omgivelser. Mange af dem holder åbent, og har helt styr på at gøre besøget så sikkert som muligt for alle. Efter en tur på gården, indbyder områderne til hyggelige gåture med familien i vintervejret.

CopenHot
Få lidt luksus og velvære ind i jeres ferie med en spa-oplevelse for hele familien. På Refshaleøen finder I CopenHot, der tilbyder hottubs og isbade for børn og voksne (aldersgrænsen er 6 år). Mens I nyder turen i det varme vand, kan I lade jer betage af den smukke udsigt over vandet og byen. 

Hoteller
Har I brug for lidt nye rammer efter flere måneder derhjemme, kan I bruge ferien på en overnatning eller to på hotel. Udover at komme lidt væk hjemmefra, kan I også opleve en helt ny del af landet, og de naturoplevelser, stedet har at byde på. 

Drive in-biografer
I disse tider er det meget oplagt at besøge landets drive in-biografer, hvor I kan blive underholdt uden for hjemmets 4 vægge helt uden fysisk kontakt med andre mennesker, da I sidder i jeres egen bil. Der er både film og shows på programmet her i ferien. 

Den store vinterferieguide

Find flere idéer til hvad I kan lave i vinterferien - både derhjemme og ude i naturen i vores store vinterferieguide

 

Foto: CopenHill