Glæd jer til vinterferien i Cinemateket, hvor den står på masser af fede børnefilm, sanse-jagt for de mindste, dubbing af stumfilm og meget mere!

ANNONCE I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Film-XPrøv det nye Film-X Studie 7

Besøg Film-X Studie 7 i ferien - her kan hele familien lægge sjove stemmer til masser af stumfilmsklip! Lav komiske dialoger og giv de gamle klip nye, overraskende lydsider! Glæd jer til gode grin – det er ganske let og ganske gratis.

Der er gratis adgang til Film-X og gratis guider kl. 11-14 i vinterferien (dog ikke søndag 16/2). Læs mere her.

Naboer filmFede film for hele familien

I vinterferien kan I selvfølgelig også besøge Børnebiffen, der viser kvalietesfilm for de 3-7 årige. I ferien kan I bl.a. opleve filmene:

Naboer
En finurlig koreansk kortfilm om filtdukker, der kommer i nabostrid. Filmen er uden tale og kan forstås af alle. Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år.

Min lille hund Mester og Hunden Ib (premierer) 
To nye danske kortfilm fra 2019 - forskellige i udtryk, men et sikkert hit hos de mindste. Filmene er en del af Børnebiffen 3-5 år (1).

Kan du fløjte, Johanna
Svensk børnefilm fra 1994 om venskab, en morfar og om at fløjte. Filmen har dansk tale og er en del af Børnebiffen 5-7 år.

LÆS OGSÅ: 5 fede film i Familiebiffen: Februar

Brunch SULTBrunch og sanse-jagt for børn i SULT

Melder sulten sig, kan I forkæle familien med en lækker brunch - i vinterferien kan I som noget helt særligt nyde Restaurant SULTs weekendbrunch alle ugens dage fra kl. 09.30-16.00.

Fra kl. 9.30-11.00 inviteres børn desuden med på sanse-jagt i sanseværkstedet. Her bliver børnene inddelt i grupper, og sammen skal de udfordres på deres føle, dufte og smagsanser. En sjov og udfordrende leg for børn i alderen 3-10 år. Børn under 3 år er velkomne til at deltage med en voksen. Sansejagten slutter kl. 11.30.

Tilmelding til sanse-jagt sker ved ankomst til restauranten. Husk at booke på forhånd, så I er sikret en plads - uanset om I skal med på sansejagt eller blot vil nyde brunch buffeten.

Rigtig god vinterferie!

 

Fotos: Det Danske Filminstitut