Nu har du igen mulighed for at nominere dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne og samtidig vinde flotte præmier til dig og din familie.

Nominér dine favoritter og VIND...

Det særlige ved Børn i byen Prisen er, at det dig – sammen med resten af Danmarks børnefamilier – der 100% afgør, hvem der nomineres, og i sidste ende hvem der vinder.

 

NOMINER DINE FAVORITTER HER ( frem til den 23. juni 2018. )

 

Du kan læse mere om Børn i byen Prisen 2018 her.

Alle, der stemmer, er med i lodtrækningen om lækre præmier.

Du kan vinde...4 billetter til LEGO® House

LEGO® House er et nyt unikt oplevelseshus i Billund, hvor LEGO fans i alle aldre kan bruge deres uendelige kreativitet med 25 millioner LEGO klodser. Den heldigve vinder får 4 billetter (værdi 796,-).


❤ 4 billetter og turpas til Tivoli

Tivoli og byens have med en masse skønne forlystelser og spisesteder. Vinderen får 4 billetter til entré og turpas (værdi 1400,-).


❤ Gavekort til Wulff & Konstali

Tag på opdagelse i Wulff & Konstalis brunchverden. Vælg lige de særlige retter du har lyst til at spise. Vi trækker lod om 2 x gavekort til brunch for to voksne og to børn (værdi 600,-).


❤ Stor tumlesten i lilla fra bObles

De skønne tumlesten fra bObles er perfekte, når der skal øves balance eller leges kreative lege, som f.eks. jorden er giftig. Vi trækker lod om en stor tumlesten i lilla (værdi 449,-).


Gavekort til Panduro på 500 kr.

Gå på opdagelse i Panduros verden og køb ind til at udfolde dine kreativitet derhjemme. Vi trækker en vinder til et gavekort på 500 kr.


 4 billetter til Tarzan hos Fredericia Teater

Vær den heldige vinder af 4 billetter (A-pladser) til musicalen om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov (værdi 2.392,-).


 4 billetter til AirJump hos Airtrix

Få en oplevelse i den gigantiske klatre og trampolinpark Airtrix. De har masser af adrenalinpumpende områder der vil udfordre muskler og grinemuskler. Der udloddes 4 billetter til AirJump inkl. sokker til én heldig vinder (værdi 600,-).


❤ 2 timers sejllads med GoBoat

Sejl rundt med familie eller venner i anderledes og smukke omgivelser. Vinderen af konkurrencen får 2 timer sejlladsleje med GoBoat (799,-).


Valgfrit produkt fra TOYS, Flexa

den heldige vinder får et valgfrit produkt fra den nye TOYS kollektion der netop har vundet en Red Dot Award: Product Design 2018. Vinderen kan vælge mellem et køkken, en arbejdsbænk eller butik (værdi 1299,-).

 

NOMINER DINE FAVORITTER HER ( frem til den 23. juni 2018. )