Er du på udkig efter børnevenlige veganske restauranter i København? Så kig med her, hvor vi giver jer 5 restauranter, hvor menuen er 100% plantebaseret!

Top 5 veganske restauranter for børn

♥  Eden Jaxx
♥  Pow Vegan Pizza
♥  Plads'N
♥  The Organic Boho
♥  Souls Street Food

eden jaxxEden Jaxx

Adresse: Rosenvængets Allé, Købmagergade og Fælledvej
Eden Jaxx, der udelukkende serverer plantebaserede burgere, vil helt sikkert være et hit hos ungerne. Prøv f.eks. en saftig portobelloburger med rødløgsmarmelade eller hvad med en snasket Beyond Meat-burger med basilikummayo? Restauranterne på Østerbro, Nørrebro og i Indre By har en afslappet atmosfære og er indrettet med borde/bænke, og endnu bedre: de langer billigere børnemenuer over disken.

 Vegansk pizza på Nørrebro
Pow Vegan Pizza

Adresse: Kapelvej 5, 2200 København
Restaurant er måske så meget sagt, men der er da plads til at sidde og nyde sin veganske pizza på Pow Vegan Pizza. Børn vil synes stedet er sjovt, her er nemlig tegneseriefigurer på væggene! Har I barnevogn med, skal I måske vente til sommeren, hvor der også er siddepladser udenfor. Menukortet er en blanding af klassikere, som med garanti vil falde i børnenes smag, men også mere eksperimenterende pizzaer - altsammen uden animalske ingredienser.

Vegansk Pizza Plads'N

Adresse: Blågårdsgade 27, 2200 København N
Kan ungerne ikke få nok af pizza, kan I også smutte forbi Plads'N. Her er der tale om en ægte restaurant, hvor hele familien kan nyde veganske pizzaer i hyggelige omgivelser - og børnene bliver taget imod med åbne arme. Alle pizzaer er bagt med hjemmelavet tomatsauce, vegansk ost og er toppet med rucola. Der er desuden højstole til de mindste.

The organic bohoThe Organic Boho

Adresse: Paradisæblevej 28, Valby
Hos The Organic Boho får I regnbuemad for alle pengene - og så er alt på menukortet ovenikøbet 100% økologisk og vegansk! Biksen emmer af boheme, Bali og blomster, og ungerne vil uden tvivl elske det pastelfarvede regnbueunivers. Prøv f.eks. en wrap, en bowl eller en snack box.

Burger fra Souls street food SOULS EATERY - åbner snart!

Adresse: Carlsbergbyen
Souls Eatery åbner snart i Carlsbergbyen (sommeren 2022)! Indtil da, kan I nyde Souls Street Food ved Torvehallerne, der byder på australsk sommerstemning og en 100% kødfri menu, bestående af saftige veganske burgere. Vælg mellem en beyond- eller tofuburger.

 

Spørgsmål og svar

Findes der veganske restauranter i København?
Ja, der findes flere veganske caféer og restauranter i hovedstaden. Der findes dog også en del kombinerede vegetar- og veganerrestauranter, hvor der er veganske muligheder på menukortet.

Hvad er en veganer?
En veganer er en person, der udelukkende lever plantebaseret og undgår alle former for animalske produkter. Mens vegetarer undgår slagtning af dyr, undgår veganere al udnyttelse af dyr, altså også mælkeprodukter, æg, honning, pels mv.

På udkig efter flere vegetariske og veganske restauranter? Så tjek Dansk Vegetatisk Forenings kort over restauranter.

 

LÆS OGSÅ: 5 veganske isbarer

Vegansk is fra Banana

Fotos: 1. Eden Jaxx 2. Pow Vegan Pizza 3. Plads'n 4. The Organic Boho 5.  Soul's Street Food