Er du på jagt efter kreative juleoplevelser for hele familien, skal du besøge Dansk Arkitektur Center midt i København. Her er både juleværksted, julegodter, juleshopping og julemarked. Samtidig er der sidste chance for at opleve den anmelderroste udstilling FORMGIVNING af BIG-Bjarke Ingels Group.

ANNONCE

juleværksted julepynt

Smukt bæredygtigt julepynt
I Dansk Arkitektur Center (DAC) sænker julefreden sig i et juleværksted, hvor børn og voksne selv kan være kreative, hygge sig og fordybe sig. I år står værkstedet i bæredygtighedens tegn, når der designes julepynt lavet af naturmaterialer. Traditionen er finsk og hedder Himmeli, og resultatet er smukt geometrisk julepynt lige til at sætte på sit eget juletræ eller forære det væk i julegave. Der er også mulighed for at lave sin egen fine gaveindpakning af genbrugspapir.

julemenu
Æbleskiver i DAC Café og shopping i DAC Design Shop

Når sulten kalder, kan DAC Café anbefales. Udover delikate juleplatter, æbleskiver og hvid rom-gløgg, byder caféen på en fantastisk udsigt over Københavns havnefront og byens funklende julestemning. På vej ud møder man DAC Design Shop, der har kunst, bøger og lækre livstilsprodukter. Her er masser af julegaveidéer til både børn og voksne.

DAC

BLOX
Lysene tændes på Bryghusplads d. 30. nov.

Ude på Bryghuspladsen foran DAC kan familien også slå sig ned og få varmen. Her er livemusik, julelys, æblegløgg til børn og varm rødvinsgløgg til voksne. I et juletelt holdes workshops, hvor børn kan lave deres eget julehåndværk, så som hjerter, propeller og andre dekorationer. Og hvis vejret tillader det, er der mulighed for at bage snobrød og deltage i julebyttemarkedet.

BIG
Oplev den anmelderroste BIG-udstilling, før det er for sent

December er desuden sidste chance for at opleve DACs anmelderroste udstilling
FORMGIVNING af den verdenskendte danske tegnestue BIG-Bjarke Ingels Group.
Udstillingen viser en farvestrålende jungle af BIGs arkitektur og idérummet for en af landets mest fremadstormende og grænseløse tegnestuer, der har arkitekturens
rockstjerne Bjarke Ingels i front. Besøg den, før det er for sent, og få et inspirerende og farverigt boost i december-mørket.

Praktisk information

Dansk Arkitektur Centers juleværksted er både til de helt små børn på 3-6 år og til de lidt større på 7-12 år. Efter d. 24. dec. bliver juleværkstedet lavet om til et nytårsværksted, hvor vi designer nytårshatte, bygger raketter og tegner nytårslandskab i Virtual Reality.

Der er gratis adgang til værkstedet med entre til Dansk Arkitektur Center.

Entré: voksne 110 kr., studerende 85 kr. Alle under 26 år er gratis.

Dansk Arkitektur Center har åbent hele december, også mellem jul og nytår, undtagen den 24., 25. og 31. dec.

Åbningstider er alle dage: 10-18, torsdag: 10-21.

Julemarkedet på Bryghuspladsen er fra d. 30. nov. til 1. dec.

Læs mere om Jul i DAC.