Halloween venter lige om hjørnet med mumier, edderkoppespind og flotte græskar. Selvom trick or treat er aflyst, kan I stadig fejre den uhyggelige højtid både i byen og derhjemme.

Halloween i Tivoli
Hvornår: 9. oktober til 1. november
Få gys og gru for alle pengene med en tur i Tivoli, der som altid er pyntet op efter alle kunstens regler. De små vil elske en tur i veteranbil gennem en uhyggelig edderkoppespindsport - eller måske en lille tur i spøgelsestoget.  

Halloween på Børnemuseet
Hvornår: 31. oktober kl. 10:00-18:00
Vær med til en uhyggelig lørdag på Børnemuseet, hvor I kan male figurer og lave jeres egne Halloween-sæber. I caféen bliver der serveret heksedrikke og afhuggede hænder!

Halloween på Glyptoteket
Hvornår: 31. oktober kl. 11:00 og kl. 13:00
Bliv lukket ind i mumiernes verden, når Glyptoteket inviterer til Halloween med en rejse tilbage til det gamle Ægyptens dødsrige. Lyt til spændende fortællinger, tegn og gå en tur i den mørke kælder. Mumierne glæder sig til at se jer!

Drive-in Halloween i Roskilde
Hvornår: 30. oktober - 1. november og 6.-8. november kl. 18:30
Det er ikke for bangebukse, når Roskilde Dyrskueplads bliver forvandlet til et interaktivt Halloween set-up. Der vil være gys og gru så langt øjet rækker, og man skal være fyldt 9 år for at opleve forestillingerne kl. 18:30. 

Derhjemme!
Er I mere til hjemlig hygge i trygge rammer, kan I også give den gas med Halloween-sjov hjemme i stuen. Men Panduros store Halloween-kasse, kan I kreere bunkevis af sjov pynt til de lille fest derhjemme. 

Find mere pynt og udklædning til festen her:
Dream Party (Med Børn i byen Klubben får du 15%)
Festmosfæren (Med Børn i byen Klubben får du 15%)

 Efterårets plukselv
I kan plukke jeres egne græskar, æbler, svampe og andre af sæsonens lækkerier, der vil forsøde jeres lille Halloween-fejring. Tjek vores guide, og find frem til de steder omkring København, hvor I kan plukke selv. 

 De 5 græskargårde
Vil I en tur på landet og hente græskar i en hyggelig gårdbutik til lygtemænd eller måske en dejlig græskarsuppe, kan I kigge forbi en af de 5 græskargårde, der ligger omkring København. 

Her er lidt inspiration til, hvad I kan bruge jeres græskar til: 
Græskarguide: Lav lygtemænd og syltetøj
Sådan laver du en græskarmand
Opskrift: Simpel græskarsuppe

 

Fotos: 1-2) Stephanie Lau 3) @amalie_ronn 4) Alberte Cornelius