Prøv noget andet i weekenden - ta' ud af byen! Hop på S-toget og giv ungerne en sjov dag i Køge, der lokker med mysteriejagt, nye legepladser og saftige diner-burgere.

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af joacim winqvist (@joacim.w) den

Lækre legepladser  

Lad ungerne lege løs på nye og sjove legepladser - Køge har en håndfuld gode af slagsen!

Køge Museums legeplads

Adresse: Nørregade 4, 4600 Køge
På Køge museum er der plads til at udforske og lege for børn i de historiske udstillinger. Deres fine legeplads er gratis at lege på og er et besøg værd i sig selv - her kan ungerne lege, at de selv var ombord på linjeskibet Dannebroge i det øjeblik, hvor det sprang i luften.

Legepladsen ved havnen

Adresse: Søndre Molevej 3, 4600 Køge
Smut mod "Tidsrummet" ved Sønder havn i Køge - her er der gode rammer for fri leg for ungerne. Slå jer løs på den maritime legeplads, der rummer en "dråbeskov" af orange jordbærbøjer, farverige sidderumsmøbler og meget mere.

Lovparkens legeplads

Adresse: Sygehusvej, 4600 Køge
I Køges hyggelige Lovparken finder i en lækker, forholdsvis ny legeplads for de allermindste, her er blødt underlag, rutsjebaner, tumleunivers, gynger og plads til masser af leg, imens forældrene tager et velfortjent hvil i det grønne. 

Kjøge Mini-By: En tur i miniatureland

Adresse: Strandvejen 101, 4600 Køge
Se Køge i miniatureudgave i Kjøge Mini-By. Det er skægt for ungerne at spadsere rundt som kæmper i en "dukkeby" af Køge, som den så ud omkring 1865. Mange af Mini-Byens huse kan stadig ses og genkendes, hvis I går en tur i Køge by.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Køge Svømmeland (@kogesvommeland) den

Køge svømmeland: Timevis af leg

Adresse: Køge Svømmeland - Ølbycenter 104, 4600 Køge
Er det sommer, så byder kysten langs Køge Bugt på fine sandstrande, som er lavvandede og meget børnevenlige - og ellers er Køge Svømmeland bestemt et besøg værd! Her kan I glæde jer til babybassin, 10 meter-vippe, klatrevæg og vandrutschebane.

Riddlehunt: Mysteriejagt

Adresse: Astersvej 23 D, 4600 Køge
Ta' på eventyrlig byvandring eller museumsbesøg i Køge - pakket ind i gåder, mysterier og spændende opgaver, som skal løses sammen i Riddlehunts escaperooms. Perfekt til børnefamilier med børn ned til 5 år. Her kan I vælge "Ragnarock" eller "Spymaster". 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Stacy's Diner (@stacysdiner) den

Stacy's Diner: Retro-burgere

Adresse: Bådehavnen 1, 4600 Køge
Det er en stor oplevelse for ungerne at spotte Stacy's Diner, fronten på restauranten er nemlig en stor gul amerikansk skolebus. Glæd jer til at sætte jer til rette på den gennemførte diner, hvor I kan mætte maverne med milkshakes, burgere og fritter i bedste retro-stil. 

TIP: Hold også øje med det nye Køge Eventyrland, der fra foråret 2020 lokker med barfodssti, labyrint, minigolf, sceneshows, junglesti, gigaspil mm.

LÆS OGSÅ:


★ De 5 børnevenlige i Roskilde


★ De 5 børnevenlige i Ringsted


★ 8 børnevenlige oplevelser i Helsingør

 

Fotos: 1-3) Instagram