Nu kan dine børn blive en del af Tivolis eventyrlige kulturliv! Læs mere om skolen her.

ANNONCE

En musikskole for alle

Tivolis nye musikskole byder på musikundervisning af høj kvalitet, og bygger på Tivoli-Gardens kultur og traditioner omkring sammenspil og musikalske fællesskaber. Skolen er åben for alle - uanset om man er nybegynder eller har masser af erfaring. Fællesskabet i og omkring musikken vægtes højt, så foruden fed undervisning, elevkoncerter og eventyrlige omgivelser, får du med garanti også gode kammerater.

Som en ekstra bonus får man som elev i Tivoli Musikskole også et personligt adgangskort til Tivoli, og kan benytte Havens kulturtilbud, som f.eks. koncerter og balletter på de åbne scener. Adgangskortet fungerer samtidig som Tivolikort Wild, der også kan bruges til Tivolis forlystelser. Hver elev får også 2 personlige ledsagerkort, som giver mulighed for at forældre/bedsteforældre/lign. også kan få adgang til Tivoli.

Bjørneunger

På Tivoli Musikskole optages elever fra ca. 0. klasse. Holdundervisningen for de yngste, er inspireret af rytmik, børnekor, musikkarrusel og selvfølgelig Tivoli-Gardens undervisning for de yngste – deraf navnet 'bjørneunger'.
Bjørneunge-undervisningen har fokus på grundlæggende elementer i musikken, som f.eks. rytme og intonation, og ruster børnene til at udvikle deres musikalitet og glæde til musikken, når de f.eks. skal vælge et instrument eller videre på andre holdtilbud.

Afsæt i Tivoli-Garden

Tivoli Musikskole er IKKE en forskole til Tivoli-Garden, men er inspireret af gardens 175 år lange tradition. Faktisk foregår musikskolens undervisning i Tivoli-Gardens lokaler og nogle af Gardens undervisere kommer også til at undervise i musikskolen.
Derudover har Tivoli Musikskole og Tivoli-Garden det til fælles, at der er fokus på fællesskab, kropslighed i musikken og undervisning af høj kvalitet i inspirerende rammer.

Fra saxofon til Stomp

Tivoli Musikskole underviser i de samme instrumenter som i Tivoli-Garden, dvs. tværfløjte, piccolofløjte, obo, klarinet, saxofon, fagot, horn, trompet, kornet, basun, tuba og slagtøj. Derudover er der også mulighed for undervisning i Stomp (der kombinerer bevægelse, rytme og lyd) og trommer for de lidt ældre elever, som foregår på hold.
Uanset om man spiller trompet eller er med på et af holdtilbuddene, er det essentielt at børnene og underviserne har det sjovt med hinanden og musikken – så lærer man nemlig bedst.

Tilmeldingen er åben nu
Hvis dit barn er interesseret, er der stadig ledige pladser, men de mest populærere hold fyldes hurtigt op. Tjek holdtilbud og undervisningstidspunkter lige her.

Læs mere om Musikskolen her.

Se også en film fra åbent hus-arrangementet i april lige her: