Grupperejser, familierejser, fællesrejser - kært barn har mange navne. Og jeres sommerferie bliver kun mere afslappende af, at I tager afsted sammen med andre. Børnene har altid nogen at lege med, og I står ikke for al planlægning og eventuel madlavning og rengøring alene - smart!

Privat pool, surf strand og eventyrlige huler: Spanien

I Cantabrien ligger et renoveret landsted med 9 funktionelle lejligheder midt i et paradis af naturoplevelser for hele familien. Når I rejser dertil med GulliverRejser, kan I dele de fantastiske ferieminder med andre familier, som I kan bade med i den aflukkede pool, surfe med på stranden, hvor der er surfhold selv for de 5-6-årige, ride en tur med på stranden eller gå på opdagelse med i bjergområdets mange huler. Der er desuden mulighed for vandreture, kanoture eller en tur til de to kulturbyer, Bilbao og Santander, der ligger ca. 1 times køretur fra landstedet. 

Læs mere om rejsen til Cantabrien i Nordspanien med GulliverRejser lige her

Yoga, gnocchikursus og videoaften i villaen: Italien

Lad årets sommerferie gå til den familievenlige villa midt i Italien, hvor minimum 8 familier deler de mange skønne oplevelser. Der er både tænkt på de voksne, som kan nyde lidt afslappende yoga eller en omgang vinsmagning med lækkerier fra de lokale vinmarker, og børnene, som både kan deltage i skattejagt, videoaften og anden sjov og leg i løbet af ugen. Desuden er der fri adgang til den fælles pool, tennisbane, bordfodbold, bordtennis og fodboldbane for alle villaens gæster, samt et lærerigt gnocchikursus, som introducerer jer til det lækre italienske køkken.

Læs mere om rejsen til Umbrien i Italien med Leaf Travel lige her

Hvide sandstrande og hjemmelavet gelato: Sicilien

På Sicilien er der ægte feriestemning for hele familien, når La Scibina i byen Marina di Regusa slår dørene op til 7 fantastiske ferielejligheder, der deler en pool, hvor børnene kan plaske dagen lang, mens de voksne nyder et glas køligt hvidvin i skyggen. Feriestedet ligger kun et pizzakast fra stranden, og setuppet minder på den måde meget om den klassiske charterferie ved Middelhavet. Oplevelsen bliver dog til noget ganske særligt gennem det fællesskab, der opstår, når man rejser sammen med andre familier, og bliver taget i hånden af et værtspar, der har tilrettelagt vidunderlige ture, og står klar med oceaner af viden om områdets natur, historie og kulturelle muligheder. 

Læs mere om rejsen til Marina di Ragusa på Sicilien med GulliverRejser lige her

LÆS OGSÅ: Anderledes familieferie i eksklusive rammer

Aktiv ferie med vandreture og friluftsbad: Østrig

De østrigske bjerge er ikke kun oplagte til vinterens skiløb, men også et helt fantastisk sted at holde sommerferie. Området Saalbach Hinterglemm byder både på vandreture for hele familien og det storslåede friluftsbad, Käpt´n Hook, med alt fra pools og vandrutsjebaner til grønne arealer og beachvolley - det perfekte hangout på de varme sommerdage, der kalder på afslapning og afkølende dukkerter. Med Ruby Rejser er der både mulighed for at tage afsted i uger, hvor alle familier er velkomne, samt i uger som er særligt tiltænkt singler med børn.

Læs mere om rejsen til Saalbach Hinterglemm i Østrig med Ruby Rejser lige her

LÆS OGSÅ: 10 familievenlige steder at holde sommerferie i Østrig

Natur, middelalderbyer og kanotur på floderne: Frankrig

I den gennemrenoverede hirstoriske bygning Le Mas, som ligger på grænsen mellem Languedoc og Provence i Sydfrankrig, kan I tilbringe en hyggelig sommerferie sammen med omkring 6 andre familier. Området er særligt kulturelt og kulinarisk, og byder på oplevelser og lækkerier i særklasse for både store og små. Naturen er desuden i en liga for sig selv, og lægger op til både vandreture, rideture, hulevandringer og klippeklatring, og på floderne kan hele familien sejle om kap i kajakker. Beliggenheden giver jer det perfekte mix af natur og byliv, hvor både shopping, udeliv og gastronomi går op i en højere enhed. 

Læs mere om rejsen til Le Mas i Sydfrankrig med GulliverRejser lige her

 

Fotos: 1) GulliverRejser 2) Leaf Travel 3) Caroline Meldgaard 4) Daniel Roos, TVB Saalbach-Hinterglemm 5) GulliverRejser