Loppemarkeder er og bliver et hit! Ikke mindst når man har børn og hurtigt kan blive ruineret af at købe legetøj og tøj, som ungerne vokser fra med lynets hast. Og så er det en god, bæredygtig tanke at genbruge i stedet for at købe nyt og smide væk. Der kan virkelig gå sport i at snuse rundt efter gode fund i kasser og ved stande. Og tag bare børnene med, for på et loppemarked rækker lommepengene meget længere.

Der er masser af gode loppemarkeder i vente. Du kan holde dig orienteret om et udpluk af de bedste lige her – og der kommer hele tiden nye til.


Lyngby Loppetorv

Et rigtig hyggeligt og lokalt loppemarked for enden af Lyngby Storcenter. Når du har finkæmmet de ca. 80 stande, der sælger alt mellem himmel og jord, kan du mæske dig med kaffe, te, juice, morgenbrød og hjemmebagt kage, der alt sammen sælges på pladsen.
Dato: Hver søndag kl. 8-14 fra 15. maj - 25. september (med visse undtagelser, se Børn i byens kalender)

Københavns Loppemarked

I Den Blå Hal på Amager kan du snuse rundt ved de over 200 stande. Selvom loppemarkedet afholdes hver weekend året rundt, står tingene ikke og støver til. Der kommer nemlig nye varer hver uge. Så der er altid gode chancer for at gøre kup blandt legetøj, retrosager, møbler, tøj og meget mere.
Dato: Hver lørdag og søndag året rundt kl. 10-16.

Svalernes Loppemarked

U-landsforeningen Svalerne står bag dette loppemarked i København NV, hvor du med tag over hovedet og i ro og mag kan finkæmme standene med tøj, bøger, antik, køkkenudstyr og nips.
Dato: Hver lørdag året rundt kl. 10-15 (dog lukket i juli).

Frederiksberg Loppemarked

Frederiksberg Loppemarked hører klart til de mere eksklusive af slagsen. En lang række af stadeholderne er fine, ældre dame, der sælger ud kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på. Men også svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge.
Dato: Hver lørdag fra 16. april - 22. oktober kl. 8-15.

Loppemarked i Willemoesgade

Loppemarkedet i Willemoesgade er blandt byens bedste og allerhyggeligste Her kan man gøre de rene røverkøb i de mange boder, der bugner af legetøj, designertøj, møbler og nips. En del af gaden lukkes af for gennemkørsel på markedsdagen, og stemningen er som regel i top – både blandt små og store besøgende og stadeholdere.
Dato: 28. maj kl. 10-15

Onkel Dannys Loppemarked

Den skønne Onkel Dannys Plads danner rammen om et af de fedeste loppemarkeder i byen. Her finder du alt hvad hjertet begærer inden for vintagetøj, designer-mærker, børnetøj, legetøj, klassiske marskandiser varer, retro-ting til boligen, lp-er, kunst, bøger og tidsskrifter m.m.m. Markedet er et vandhul for storbyfolket på jagt efter lige den jakke, lampe eller vase de altid har ledt efter og stemningen er afslappet. Tilbring et par hyggelige timer i selskab med de søde lopper på Onkel Dannys Plads i hjertet af Vesterbro.
Dato: 1. maj, 5. juni, 3.+31. juli, 14. august, 4. september og 2. oktober kl. 10-16.


Husk, at I ved mange loppemarkeder selv kan leje en stadeplads, så I kan sælge ud af alt det, der hober sig op derhjemme. Og få råd til endnu mere genbrugsguld …

 

Fotos: Sara Marie Stent og DeviantArt.com.