Ta' til læsefest for børn! Den 16.-24. marts får København en helt ny litteraturfestival for børn - vi guider jer afsted til store bogoplevelser lige her!

♥ Flemming Quist Møller: Eventyr-oplæsning

Alder? Fra 5 år Hvor? Hovedbiblioteket Hvornår? 17. marts kl. 11-11.45 Pris? Gratis (Tilmelding nødvendig)
 
Den kendte forfatter og illustrator Flemming Quist Møller, som står bag Cykelmyggen, Jungledyret og mange flere fortæller historier fra hans nye bog om Kong Gulerod, Tudeprinsessen og mange andre eventyrlige folk. Det er gode gammeldags eventyr - tilsat et drys af Flemming Quist Møllers sprælske fantasi.

♥ Kim Fupz Aakeson: Fortællinger om Vitello 

Alder? Fra ca. 5 år Hvor? Østerbro Bibliotek Hvornår? 24. marts kl. 13-14 Pris? Gratis (Tilmelding nødvendig) 

Har I en Vitello-fan derhjemme? Så er oplægget med Kim Fupz Akeson - forfatteren bag ballademageren Vitello - et must. Her vil Fupz fortælle til store og små om serien om Vitello og hans 3 gode venner; Tvillingerne Hasse eller/og Max samt Møgungen William – og en klam kæreste Kamma.

♥ Teater: Den standhaftige tinsoldat 

Alder? 2-5 år Hvor? Islands Brygges Bibliotek Hvornår? 23. marts kl. 10-14 Pris? Gratis (Tilmelding nødvendig) 

Smut i teatret på Islands Brygge Bibliotek, hvor H.C. Andersens klassiske fortælling om den standhaftige tinsoldat spiller. Følg med på det ordløse eventyr om soldaten, der drømmer om kærligheden og den skønne danserinde, og som bliver blæst omkuld af skæbnen, men alligevel får det, han ønsker sig mest af alt.

LÆS OGSÅ: Guide: Byens gratis børneoplevelser

♥ Readathon: Overnat på biblioteket

Alder? Fra 10 år Hvor? Kulturstationen Vanløse og Østerbro Bibliotek Hvornår? 15.-16. marts Pris? 50 kr. (Tilmelding nødvendig) 

På Østerbro Bibliotek og Kulturstationen Vanløse afholdes der fra fredag eftermiddag til lørdag formiddag Readathons for børn fra 10 år. Glæd jer til happenings, nattequiz med lommelygter, præmier, bogløb, filmvisning, pizza, saftevand og morgenmad lørdag morgen. 

Lene Kaaberbøl: Mød fantasy-forfatteren

Alder? Fra 10 år Hvor? Østerbro Bibliotek Hvornår? 24. marts kl. 11 Pris? Gratis (Tilmelding nødvendig) 

Er dit barn fantasyfan og vild med Kaaberbøls bøger om "Skammerens datter" og "Vildheks"? Så skal I bestemt sætte kryds i kalenderen den 24. marts, hvor Lene Kaaberbøl fortæller om hendes populære udgivelser, der også er udkommet på film og teater. 

Over 170 arrangementer ...

Vi <3 bøger er Københavns nye festival for børnelitteratur. Fra den 16.-24. marts 2019 vil der være over 170 arrangementer for de 2-12-årige på byens folkebiblioteker i København. Festivalen arrangeres af Københavns Biblioteker, der ønsker at åbne døren til et univers, der indbyder til leg og udforskning af, hvad litteraturen kan. Mange af arrangementerne er gratis, men kræver ofte tilmelding.  SE HELE PROGRAMMET HER.
 
 
TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.
 
Fotos: 1. Kristoffer Juel Poulsen 2. Vi <3 bøger-festival tegnet af Huskmitnavn1