Er det helt umuligt at få junior til at sove om aftenen, eller er du forælder til en treårig, der pure nægter at spise andet en honningmadder? Man kan ofte føle, det hele er gået i hårknude derhjemme, og det kan virke uoverskueligt at få vendt situationen. Men nu er der heldigvis hjælp at hente for alle os, der synes, at det der med børn kan være benhårdt en gang imellem.

Familiesitet fredifamilien.dk inviterer til spørgetime med Jesper Juul den 6. oktober i Kulturhuset Islands Brygge. Her taler den kendte familieterapeut om moderne børneopdragelse og om, hvordan man tackler alle hverdagens børneudfordringer. Foredraget er tilrettelagt som en spørgetime, hvor et antal forældre kan få vendt netop deres problem med Jesper Juul. Men selvom ikke alle når at komme til mikrofonen, kan du sagtens blive inspireret af de andre forældres input og de råd, Jesper Juul giver dem.

Det er anden gang, foredraget afholdes. Efter den totalt udsolgte succes i marts måned glæder Jesper Juul sig til igen at svare på spørgsmål fra salen. Særligt fordi det ikke er ham selv, der er hovedpersonen. "Hele denne aften kommer til at handle om almindelige familier og de helt almindelige problemer og konflikter, de skal løse dag ud og dag ind. Ved at tage udgangspunkt i gæsternes egne erfaringer, kan vi gøre udfordringerne ved børneopdragelse endnu mere konkrete og levende," siger Jesper Juul.

Caroline Meldgaard, der sammen med Jesper Juul står bag familiesitet fredifamilien.dk, er også begejstret for foredragets form: "Det helt specielle ved det her foredrag er, at det tager udgangspunkt i de spørgsmål, deltagerne selv kommer med. Vi kommer ud over lærebøgerne og helt ind under huden på de moderne børnefamilier og de udfordringer, de støder på gang på gang. Det hele bliver forklaret, vendt og diskuteret på stedet med en af de mest toneangivende familieterapeuter i Danmark," fortæller hun.

Fredifamilien.dk er et videosite fra holdet bag succeshjemmesiden www.bornibyen.dk. Siden er opbygget af en række korte videofilm. Filmene en samtale mellem Jesper Juul og et forældrepar og tager udgangspunkt i de centrale problematikker i en børnefamilien såsom søvn, jalousi og måltider.

Vil du også have fred i familien og ro i sindet, så tilmeld dig fluks her.

Fred i familien med Jesper Juul
Dato: Onsdag den 6. oktober
Tidspunkt: Klokken 19.00 til 22.00

Pris: 255 kroner. Forældrepar: 400 kr.
Tilmelding: klik her.
Kontakt: Caroline Meldgaard: caro@bornibyen.dk / 52 43 88 44

OBS! Foredraget er åbent for alle og er altså ikke kun for medlemmer af Børn i byen klubben


Sted: Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S.
Kørselsvejledning på www.k-i-b.dk

Aftenens program:
Kl. 19.00 - 19.30: Velkomst og oplæg ved Jesper Juul og Caroline Meldgaard.
Kl. 19.30 - 20.30: En times åben spørgerunde.
Kl. 20.30 - 21.00: 30 minutters pause med mulighed for at købe forfriskninger.
Kl. 21.00 - 22.00: En times åben spørgerunde.

Læs mere på fredifamilien.dk