Sommerferien er skudt i gang, og vi er derfor klar med en bunke inspirerende og skønne bøger, der kan underholde børnene i den lange ferie.

Artiklen er bragt i samarbejde med Gyldendal, Alvilda, Gad og Politiken.

Sherlock HolmesSherlock Holmes 4 - Det plettede bånd

Da Julia Stoner pludselig dør under mystiske omstændigheder, frygter hendes søster, at den sammeskæbne vil ramme hende. Sherlock Holmes og Doktor Watson må udtænke en snedig plan for at afsløre forbryderen, inden det er for sent. Der er nu fem nye udgivelser i serien om mesterdetektiven Sherlock Holmes og hans ven Doktor Watson. Bøgerne er skrevet i et børnevenligt format, hvor flotte illustrationer og faktabokse med ordforklaringer, kan fortrylle en ny generation.

Få fat i bogen her

Alle tiders bøger vi læser i ferienAlle tiders bøger vi læser i ferien

"Alle tiders bøger vi læser i ferien" er en bog spækket med nye og gamle klassikere til hele sommerferien. Vi kommer både med Vitello på charterferie, med Rita og krokodille på camping, med Villads på besøg hos mormor og morfar, med Pelle til Krageøen og med Mimbo Jimbo ud og flyve. En stor, flot gavebog med forord af Emil Midé Erichsen.

Få fat i bogen her

Min første tabletMin Første Tablet

Det er ingen hemmelighed, at børn mere og mere bruger skærme og tablets i deres daglige leg … Disse bøger forbinder tabletten med bøger, læsning og kreativitet. Bøgerne har en indbygget LCD-skærm, som barnet kan tegne på igen og igen. Bøgerne styrker barnets fantasi, koncentrationsevne og kreativitet - og den medfølgende skærmblyant træner barnets finmotorik. Der medfølger simple trin-for-trin-guides til at tegne farlige dinosaurusser, seje maskiner og søde dyr. Min Første Tablet-bøgerne er supernemme at tage med rundt på tur til sommer. Så er der underholdning til hele ferien! Fra 3 år.

Få fat i bøgerne her

Ud med ungerneUd med ungerne

Vil du gerne noget mere ud med ungerne? Så er der hjælp at hente her! I "Ud med ungerne" får du en masse aktiviteter, der kan lokke ungerne med ud i naturen. Der er aktiviteter til alle årets årstider og aktiviteterne er simple. Her kræves ingen spejderevner fra hverken børn eller voksne. Det eneste, I har brug for, er en lyst til at komme ud og gøre brug af alt det, naturen byder på.

Få fat i bogen her