Var det noget med en hyggelig teateroplevelse under åben himmel? Når sommeren rammer Danmark, blomstrer udendørs- og gadeteater nemlig op. Mange af forestillingerne er henvendt børn og oven i købet gratis. Læs med her.

Marionetteatret
Marionet Teatret i Kgs. Have

Hvor & hvornår: Kgs. Have fra 31. maj

Hele sommeren kan de mindste som sædvanlig opleve dukketeater under åben himmel i Kongens Have. I år kan børn fra 2 år opleve forestillingen ”Den store forvandling”, som handler om, hvordan en fjollet larve forvandler sig til en smuk sommerfugl. Forestillingen spiller frem til den 3. juli og er helt gratis at opleve.

Dukketeaterfestival: Puppet Junior

Hvor & hvornår: Amager, Bispebjerg og Vesterbro den 9.-12. juni

Glæd jer til Puppet Junior - en udendørs dukketeaterfestival i København for børn og deres voksne. Festivalen er gratis og bringer det bedste af dansk og udenlandsk dukketeater tilde københavnske byrum dér, hvor børnene bor og leger.

Sommerteater ved KIOSKEN

Hvor & hvornår: Lorrys Have på Frederiksberg den 3. juni-10. juli

Riddersalen byder igen i år på nye Frederiksbergfortællinger ved KIOSKEN i Lorrys Have på Frederiksberg. I år kan I opleve forestillingen STILLE STEMMER om to agtværdige orkestermedlemmer fra Frederiksberg pigegarde, som går på jagt efter gamle og nye oversete anekdoter i byen. Der er garanteret sjovt, hjertevarmt og nærværende sommerteater for både børn og voksne. Bemærk: Spiller ikke 18. juni.

Pjerrot
Pjerrots små forestillinger på Bakken

Hvor & hvornår: Bakken hver dag i sæsonen

Hver dag i sæsonen underholder Pjerrot hele tre gange på Bakken. Det er kl. 15, 16 og 17 foran sit lille grønne hus. Glæd jer til trylleri, musik, leg og en masse historiefortællinger for de mindste.

Rasmus Klump
Rasmus Klump i Tivoli

Mød Rasmus Klump og hans gode gartnerven, Flora, i Tivoli. Hele sommeren kan I nemlig opleve forestillinger kl. 14, 15 og 16 foran Rasmus Klumps hus. De små forestillinger er inkluderet i entréprisen, og vil være et hit hos de mindste gæster. I kan se de forskellige forestillinger i Tivolis dagsprogram her.

 

Billeder:
1. PR-foto Marionet Teatret
2. Karin Kurze
3. Stille Stemmer, Riddersalen
4. Pjerrot, Bakken
5. Rasmus Klump, Tivoli af Anders Bøggild