Var det noget med en hyggelig teateroplevelse under åben himmel? Når sommeren rammer Danmark, blomstrer det med små udendørsteatre. Mange af dem er henvendt børn og oven i købet gratis. Vi giver jer her.

Marionetteatret
Marionetteater i Kongens Have

Hele sommeren kan de mindste opleve dukketeater under åben himmel i Kongens Have. Fra den 11. juli - 19. august spiller VENNER I EN NØDDESKAL på Marionetteatret. Begge forestillinger varer 25 minutter. Det er oplagt at kombinere teateroplevelsen med en picnic i haven, et iskøb fra den nærliggende café eller en tur på legepladsen. Forestillingen er fra 2 år og op og kan forstås af alle uanset nationalitet.

 

Pjerrot
Pjerrot og Mester Jakel på Bakken

Hver dag i sæsonen tryller og underholder Pjerrot hele tre gange om dagen (kl. 15, 16 og 17) foran sit grønne hus på Bakken. Derudover kan I opleve Mester Jakel hver søndag kl. 14 ved Pjerrots Hus. Mester Jakel er klassisk hånd-dukketeater for hele familien. Stykket har stærke politiske undertoner, men er tilpasset børn og barnlige sjæle. Begge dele er gratis!

Rasmus Klump
Rasmus Klump i Tivoli

Besøg Rasmus Klump og hans gode gartnerven, Flora, foran hans hus i Tivoli. Under forestillingen vil Flora overraske Rasmus med en fest - og til en god fest hører masser af leg! Så kom og vær med til at gætte lyde og instrumenter sammen med Rasmus Klump og Flora. I kan opleve de små forestillinger foran huset i perioden 12. april - 23. september. Tjek spilletider HER.

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Billeder:
1. PR-foto Marionet Teatret
2. Røde orm af David Bering & Morten Fauerby // Montgomery.dk 
3. Pjerrot, Bakken
4. Rasmus Klump, Tivoli af Anders Bøggild 
5. Passagefestival