Panduro sommerMed Panduros Tipi telt er haveidyllen sikret! Dekorér det med ungerne eller brug det, som det er. Perfekt til sommerferie i haven - slå det op, og ta' en slapper i skyggen.

ANNONCE

Til børn og bamser

Panduro har to sjove legetelte: ét på 155 cm, som børn kan være i, og ét på 98 cm, som bamser eller dyr kan hygge sig i. Begge telte er i hvid canvas, og af virkelig god kvalitet. De er hurtige og nemme at montere: man skal blot samle træpindene, og føre dem gennem de færdigsyede stofgange. Til sidst bindes snorene i toppen, og vupti: to styks telte, klar til at sætte op i haven.


Dekorér eller lad vær

Panduros Tipi telte er super fine i sig selv, så da vi pakkede dem op, syntes vi næsten, det var synd at tegne på dem. Vi besluttede derfor, at nøjes med det lille telt. Med de smarte tekstilpenne, der kan tegne på stof, fik junior tilgengæld frie tøjler til at dekorere teltet. Tusserne kommer i en 10-pak og har to spidser: en fin og en penselspids, så man stadig kan opnå et malerisk udtryk, men slipper for beskidt tøj, vand og maling udover det hele.

Det store telt valgte vi istedet at pynte med fine isguirlander fra Panduros Confetti-kollektion. Guirlanderne er 3 meter lange og færdiglavede - lige til at hænge op. Det samme er de fine blå papirslanterner, som både kan hænge indeni og udenpå teltet.

Vi brugte:
Tekstilpenne
Ice Cream Guirlande
Lanterner

TIP: Om aftenen er det oplagt, at hænge lyskæder op i teltet. Tjek f.eks. denne fine batteridrevne LED-lyskæde.

Deruodver pyntede vi også haven med fine balloner, find dem her:
Balloner
Ballonpinde

 

 

Husk: Teltene kan selvfølgelig bruges hele året rundt, og egner sig også til indendørs brug.

Find mere inspiration til sommerferie med Panduro HER.