Børn i byen har været til galla-åbning af Tycho Brahe Planetariets nye udstilling MADE IN SPACE, der bogstavlig talt åbnede med et BIG BANG!

MAde

Oh Land, Fuhlendorff og et BIG BANG

Oh land

Tycho Brahe Planetariets spritnye udstilling MADE IN SPACE, der kredser om universet og menneskets skabelse, åbnede onsdag den 31. januar med et brag. Den officielle indvielse startede nemlig med et spektakulært BIG BANG - iscenesat af udstillingens eksplosive visuelle design, teknologi, lys og lyd. Wauw!

Efterfølgende optrådte selveste Oh Land (Nanna Øland). Iført rumdragt og planet-pels sang hun fire af sine egne sange - en både fortryllende, smuk og spacy oplevelse. Indvielsen sluttede med besøg fra komiker Christian Fuhlendorff, der leverede komisk-filosofiske jokes om Big Bang og planeter.

En rejse ud i rummetPlan

Udstillingen MADE IN SPACE tager hele familien med på en fantastisk rejse ud i eksistensens sorte huller, galakser og stjerner. Her kan I lære om menneskets DNA og livsvigtige grundstoffer, og hvordan de kan spores tilbage til selveste Big Bang. Menneskets atomer kommer nemlig fra rummet!
Udstillingen gør brug af de nyeste interaktive og inddragende teknologier, hvilket gør den super børnevenlig. I udstillingen kan børnene nemlig interagere med både stjerner, sorte huller og grundstoffer - altsammen leveret i et imponerende visuelt design, og med fed lyd. Det er næsten som en leg!

Bag designet af udstillingen står den London-baserede udstillings- og designvirksomhed 59 Production, som har vundet adskillige priser for deres spektakulære visuelle fortællinger. MADE IN SPACE er en både sansende og stimulerende udstilling, som skal opleves.

Se flere billeder fra åbningen her:

Udstillingen åbner officielt 1. februar 2018.
Læs mere om udstillingen på planetariet.dk

Fotos: Alberte Cornelius

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.