Barselslivet er ikke altid en dans på lyserøde roser med uforstyrret nattesøvn, lange brusebade og masser af tid til selvforkælelse. Det ved du sikkert alt om, hvis du lige nu befinder dig i den – til tider – tågede barselsboble, der er fuld af lykke, men også tis, tårer, snot, lort, gylp, udmattelse – og mere tis.

De fleste forældre vil med garanti kunne nikke genkendende til mange af de små sandheder, der pryder de 40 milepælskort, som samler en lang række uperfekte hverdagsscener fra barselsboblen. Jeg kan i hvertfald relatere til samtlige situationer fra dengang, hvor jeg selv var på barsel med min nu halvandet år gamle søn. 

Kortene beskriver de sande milepæle i din babys første år og giver dig mulighed for at forevige dem – hvad end det er den første lort i badekarret, når du finder gamle madrester under én af din babys hager, eller når du har babygylp ned ad ryg og nakke. 

Kortene er perfekt som barselsgave til kommende forældre, så de - med et glimt i øjet - kan få hjælp til at forberede sig på det liv, der venter dem med deres nye baby. Eller du kan selv få glæde af dem, hvis du vil være med til at bryde glansbilledet om det perfekte barselsliv og i stedet sætte fokus på det, der i virkeligheden fylder mest - der rammer kortene nemlig plet. 

Små sandheder – 40 kort

Vejl. pris: 179 kroner

Små sandheder

Tip: Vi har tidligere anmeldt Line Kjeldsen Jensens humoristiske bog ‘Hver dag starter det forfra’, der også sætter fokus på det uperfekte barselselsliv, hvori hun beskriver, hvordan den ene dag tager den anden i tågerne af bleer, amning og udmattelse. Du kan finde anmeldelsen her.

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.