Det er masser af lagersalg i den kommende tid, og vi har samlet et udvalg af dem med store besparelser på lækkert tøj og skønne ting til dine børn og dig selv lige her.

 

WHIITE og MINI A TURE

Priserne er som altid fantastiske, så kom ned og få en god dag sammen med os i det sydsjællandske. Vi serverer grillede pølser med brød samt drikkelse. Vi har arrangeret et ammehjørne samt et legehjørne, så forældre også kan shoppe amok!!! Derudover har vi inddelt alle styles i aldersgrupper, så det er lettere at overskue.

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den 27. og 28. september kl. 10-18, samt den 29. september kl. 10-14 læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 26. september kl 13-17. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

Katvig

Der vil være masser af gode tilbud på Katvigs bæredygtige kollektioner og kollektionsprøver. Barnevogne kan ikke tages med! Kontant betaling eller med Dankort.

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den 27. - 30 september kl. 10-17, læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 27. september kl 11-18. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

GRO

Lagersalget vil byde på et udvalg af tøj til drenge og piger fra 3m-12 år, samt en kollektion fra between mærket Sprout by gro 6 år-14 år.

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den 27. september kl. 10-18, samt den 29. september kl. 12-18 læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 27. september kl 11-12. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

Wheat

Spar 50 – 80% på tøj fra tidligere kollektioner, 2. sorteringsvarer og kollektionsprøver.

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den  6. oktober kl 10 – 16, og 7. oktober 10-14, læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 4. oktober kl 15-18. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RosenbergCph

Vi tilbyder udgåede varer og andensortering. Bl.a. rester af sengetøj til store og små, puder, tasker, punge, duge, voksduge, stofrester, sytilbehør mm.

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den  6. oktober kl 13 – 16, og 7. oktober 12-15, læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 6. oktober kl 12-13. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

 

Becksöndergaard + Stella Nova

Stella Nova & Becksöndergaard inviterer til lagersalg.

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den 9. og 10. oktober kl 9-19, læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer af Børn i byen klubben den 8. oktober. 16-18. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

 

 

 

 

MarMar

Det eksklusive mærke MarMar Copenhagen inviterer til lagersalg.Designeren bag MarMar, Marlene, er tidligere designer for danske Mini-a-Ture. Tøjet er unikt, enkelt og lavet i de bedste materialer. 

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den 28. oktober kl 13-16, læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 28. oktober. 11-13. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

 

 

 

Franck & Fischer

Kom og køb skønne økologiske og bæredygtige jule og adventsgaver til ungerne:legetøj i stof og træ, sengetøj, tasker samt interiør produkter nedsat med 30 – 70%

 

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den 10. november kl 12-16, læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 10. november kl 10-12. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

 

Base212

Base212 forhandler tapeter, interiør, plakater, porcelæn, tekstiler og meget mere. På lagersalget finder du – ud over Base212’s varer – også vintage/second hand tøj i høj kvalitet

 

Åbent lagersalg: Der er åbent lagersalg den 15. og 16. november kl 15-19, læs mere her.

VIP lagersalg: Der er VIP lagersalg for medlemmer afBørn i byen klubben den 15. november kl 14-15. Læs mere og tilmeld dig lagersalget her.

 

 

 

 

 

Messer

Du kan gøre rigtig gode kup ved messer. Selvom du ofte skal betale entré, er den helt store fordel, at du kan snuse rundt blandt mange forskellige mærker samlet på ét sted.

 

Designer Forum

På Designer Forum vil du kunne finde et stort udvalg af lækkert tøj og accessories til mænd og kvinder.

RABAT TIL KLUBMEDLEMMER

Medlemmer af Børn i byen klubben sparer 50% på entré til Designer Forum søndag den 30. september. Læs mere her.

 

 

 

 

CHP Moda

Kom og gør et kup med besparelser på op til 80 % på alt inden for mode til både BØRN & VOKSNE. Salg af restpartier og kollektionsprøver indenfor tøj, sko og accessories til kvinder, mænd og børn suppleret med design og interiør til HELE hjemmet.

RABAT TIL KLUBMEDLEMMER

VIP aften fredag den 26. oktober kl. 17-20: Gratis entré for 1 klubmedlem. Tag en ledsager med til kun 100 kr. (normalpris 200 kr.) Billetten gælder alle tre dage. Lørdag den 27. og søndag den 28. oktober kl. 10-17: Klubpris: 30 kroner (normalpris 65 kr.) Læs mere her.

 

Bogforum

Bogfoum satser i år ekstra på børne- og ungdomslitteraturen i år og laver et stort BørneBogForum på messen! Der vil være mange og gode aktiviteter for børn samt forskellige arrangementer for børn på Børnescenen samt rundt omkring på messen.

RABAT TIL KLUBMEDLEMMER

Spar 50% på entréen til Bogforum fredag d. 9. november, læs mere her.

 

 

 

 

Outlet messe, Herning

 

MCH Outlet Messen afholdes den 3.- 4. november. Sortimentet spænder bredt med varer til både hende og ham, børn og unge, skiløbere og golfspillere, huset og børneværelset, friluftsmennesket og ferieelskeren

 

RABAT TIL KLUBMEDLEMMER

Børn i Byen medlemmer får 50% rabat på entrébilletten til sig selv og en ledsager. Tilbuddet gælder kun almindelig Entrébillet og ikke VIP-billet, læs mere her.

 

 

Lagersalgets DO’s and DON’Ts

Er du en garvet lagersalgsrotte eller en novice udi kunsten? I så fald er det godt at ruste sig både fysisk (fx med en latte til køtiden) og mentalt (fx med tålmodighed), inden rundsavene spændes på albuerne. Det er så ærgerligt at gå i shoppepanik og komme hjem med kjoler til sønnike. Derfor kan vi kun anbefale vi dig at læse Børn i byens overlevelsesguide til lagersalg lige her.

Børn i byen klubben - hvad er det? Find ud af det lige her.

Find flere lagersalg i Børn i byens kalender eller hold øje med artiklen her, for vi opdaterer den løbende.

Er du også vild med loppemarkeder? Du finder et udvalg af de bedste her.