Trænger du og kæresten til at tanke op på kærlighedskontoen? Så er det en alletiders idé at stikke af sammen for en stund - fx til Kurhotel Skodsborg nord for København, hvor alle betingelser for forkælelse, intimitet og nærvær er til stede.

[SPONSORERET INDHOLD]

Min kæreste og jeg ser altid frem til weekenden, hvor vi endelig har tid til at hygge med børnene og nyde alle de oplevelser, vi kan have sammen som familie. Det er den allerbedste tid på ugen med nærvær, ro og fællesskab. Men engang i mellem er det også vigtigt bare at have voksentid og huske på at være kærester. Man skal sørge for at få tanket kærligheden op, så man netop har et overskud at give til børnene.  Og det er hvad vi har tænkt os at dyrke i denne weekend, hvor vi er stukket af på et Treat-ophold på Kurhotel Skodsborg, der ligger i romantiske Nordsjælland med skoven til den ene side og havet til den anden. 

Skodsborg100% ro

Vores værelse er stort og smagfuldt indrettet og har en dejlig udsigt til Øresund. Vi beslutter os for at gå en god tur i skoven for at blive frisket op. Vi elsker at gå med hinanden i hånden og mærke skovens ro og forstår ikke, at vi faktisk kun er 20 min væk fra hovedbanegården! Da vi kommer tilbage til hotellet har vi røde kinder og er blevet blæst godt igennem og den lune pejsestue virker ekstra indbydende med sine bløde sofaer. Vi nyder et udvalg af lækre kager, kaffe og the som er en del af pakken.

Vi er kommet godt ned i tempo og bevæger os ned til spafaciliteterne, der er et kæmpe område med varme bassiner, dampbade og flere saunaer. Det eneste vi skal, er at flyde rundt og mærke varmen brede sig i vores kroppe, inden vi skal forkæles med den dejligste massage. Vi er helt i ro og så afslappede, at vi efterfølgende falder i søvn i hotellets store seng og er lige ved at komme for sent til middagen. 

Himmelsk middag for to

Kurhotel Skodsborg har hele tre restauranter og restaurantchefen er i 2017 blevet hædret med titel af ”Danmarks bedste restaurant chef”. Og det kan mærkes! Vi starter med graved laks med fennikel og syltede sennepskorn, der eksploderer som små aromatiske bomber, der går i smuk symbiose med fisken. Hovedretten er saftige braisserede svinekæber med en lækker dyb og mørk sauce til. Vinene er godt afstemte, og vi er i sær glade for hvordan vores Zinfandel fuldender hovedretten. Vi sidder længe og spiser og snakker og mærker, hvor rart det er engang i mellem også at kunne få lov at tale om voksenemner uden afbrydelser fra børn.
Vi afslutter først middagen efter flere timer med en isdessert med varianter af chokolade og hasselnøddecreme og føler os mætte af gode snakke og kys - og ikke mindst en virkelig veltillavet middag.

Næste morgen spiser vi en skøn morgenmad der byder på alt hvad man kan forestille sig af både varmt og koldt. Vi får både bacon og æg, et stort udvalg af frugt, brød, pålæg, oste. Herudover er der også lækre sunde indslag som chiagrød med havtorn og en uhyre lækker balanceret rødbedejuice med chilli. Fælles for det hele er at man virkelig kan smage, at alt er lavet af de bedste råvarer. Her er ingen kompromiser –alt er i top! 

LÆS OGSÅ: Med familien på spaophold

Kurhotel Skodsborg
Gus, pisk og havvand

Vi afslutter til sidst vores ophold med saunagus udført af en ægte finsk gusmester, der stammer fra Lapland – og så bliver det vist ikke mere autentisk...

Gusen varer en lille time og vi bliver alle involveret i at gøre oplevelsen til noget særligt. Hvert par bliver bedt om både at massere hinanden med kampfer olie samt piske hinanden med ægte finske birkeris. Stemningen er høj, og vi nyder selv at blive involveret i de forskellige stadier. Gusen indbefatter også, at vi skal ud af saunaen, krydse Strandvejen og hoppe i det iskolde Øresund for så at skynde os tilbage i saunaen og få varmen igen. Vi afslutter seancen med grøn the & ingefær shots, og føler os rensede i både sjæl og krop.

Klar til børn og hverdag igen

Efter opholdet er slut, føler vi varmen i kroppen og at blodet ruller hurtigere. Vi har det næsten som om vi har haft en uge i sydens sol, men her kommer varmen indefra og lægger sig som et beskyttende tæppe mod vinterkulden, der varer i flere dage efter. Næste weekend er vi klar med et kæmpe overskud til børn og familietid igen. Og vi kysser endnu mere end vi plejer efter at have fået lov til bare at dyrke hinanden og kærligheden fuldt ud. 

Børn i byen var inviteret af Kurhotel Skodsborg

Fakta

Spaområdet på Kurhotel Skodsborg er designet af de Henning Larsen Architects og består af 16 forskellige varme og kølende oplevelser. Aldersgrænsen for benyttelse af spa’en er 15 år.
Læs mere om Treat-ophold HER

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.