Interessen for rawfood er steget eksplosivt i Danmark, hvor den levende og farvestrålende mad nu hver dag favnes af flere og flere mennesker.

Den rå, ”hippe” og bæredygtige livsstil giver mening for mange og i takt med en øget bevidsthed - sammen med ønsket om større livskvalitet - stiller mange folk sig åbne og nysgerrige overfor rawfood, som handler om netop dette.

Rawandmore.dk er et nyt dansk rawfood univers med inspiration, rawfood, lækkerier, opskrifter, lækre fotos, køkkengear, hudpleje  og bøger. Ejeren Anne Engsted har stor erfaring indenfor området kost og ernæring, og har idag samlet al sin viden og mange års erfaring i firmaet og webshoppen rawandmore.dk.

Vibeke Amdisen har mange års erfaring indenfor kost og ernæring, komplementær medicin, menneskelig selvindsigt samt potentialeudvikling. Hun er også forfatter til bogen "Glød og glæde ved rawfood". Du kan læse mere om bogen og Vibeke på Vibeke's hjemmeside

 

Denne aften, vil Anne og Vibeke dele ud af deres store viden om raw food og demonstrere, hvor let det er at lave lækre sunde raw retter og lækkerier, som hele familien kan lide.

Det får du

Ud over et spændende foredrag og lækre rawfood smagsprøver, er der en let snack og et glas hvidvin (eller juice).

 

Konkurrence

På aftenen trækker vi lod om et lækkert sengesæt fra Katvig. Det mest traditionsrige af alle Katvigs produkter og kendt som den højeste kvalitet på markedet. Katvig™ Bedwear er lavet økologisk bomuld og certificeret med den strengeste af alle mærker, nemlig GOTS der sikrer at ingen, hverken miljøet eller arbejderne har lidt nogen overlast. Katvigs bedwear er hædret ikke blot for designet, men i høj grad også fordi det tåler vask efter vask. Printet er det mest signifikante i Katvigs kollektion, det legendariske æbleprint. For information om Katvigs bæredygtige profil se da www.katvig.dk under punktet ”om Katvig”

Tid & sted

Den 4.maj 2011 kl. 19:30-21, i caféen hos Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K kun få minutters gang fra Christianshavn metro stationen.

Børn i byen Klubpris: 50 kr (normalpris 150 kr).

Du får det hele for 50 kr. hvis du er medlem af Børn i byen klubben.

Klubmedlemmer køber billet på den lukkede klubhjemmeside. Ikke-medlemmer kan købe billet i døren (150 kr) så frem der er ledige pladser. Du kan forhøre dig om ledige pladser ved at skrive til Maria en uge før foredraget,, så du ikke går forgæves! Hvis du endnu ikke er medlem, kan du blive det på: bornibyenklubben.dk.

Der er kun plads til 45 personer i caféen og pladserne afsættes efter først-til-mølle princippet

 

Er du ikke sikker på at Rawfood er noget for dig, så er her 10 gode grunde som nok vil overbevise dig:

1. du vil med rawfood kosten få mere glød i huden, dit hår vil begynde at skinne, og din hud vil over tid strammes op - både i ansigtet og på kroppen.

2. den levende kost vil give dig klare, friske og hvide øjne, - og de måske velkendte poser under øjnene hører nu fortiden til! 

3. du opdager snart, at du ikke bliver syg i samme omfang som tidligere - ja faktisk kan det sagtens være, at du slet ikke længere bliver syg. 

4. du behøver mindre søvn, når du spiser rawfood, da din krop ikke bruger samme omfang af energi til at fordøje svært nedbrydelig mad. Dermed har kroppen mere energi til rådighed til andre foretagener - og du bestemmer selv, hvad du vil bruge den til. 

5. levende kost giver en levende krop - helt ned på celleplan, hvilket giver sig til udtryk i en øget livsglæde og et langt bedre humør.

6. rawfood regulerer dine organers funktioner samt alle processer og systemer i din krop - herunder også dit hormonsystem.

7. rawfood-kosten udrenser din krop for affaldsstoffer og regulerer din vægt på en helt naturlig måde. 

8. dit immunforsvar styrkes med rawfood, og du vil højst sansynlig opleve, at dine småskavanker forsvinder lige så stille og helt af sig selv. 

9. levende mad giver dig en frisk ånde, så du uden bekymring kan tale med andre mennesker.

10. med rawfood vil du opleve at få klarere tanker samt et større mentalt fokus. Du vil kunne begynde at overskue din dagligdag, dit liv og dine projekter, og du vil minimere din stress.