Halloween venter lige om hjørnet og snart er det tid til at gå all in på uhygge. Børn i byen har derfor været forbi Panduro for at handle ind til den perfekte Halloweenfest for børn – her har de nemlig alt, hvad man skal bruge til at skabe den rette stemning ved festbordet. Bliv inspireret af idéerne her.

Halloween fest
ANNONCE

DIY pynt

Udsmykningen er det halve af festen, og meget af den kan børnene endda selv lave med lidt hjælp fra en voksen. Det er sjovt for børn selv at deltage i festforberedelserne, og der er ingen tvivl om at glæden er ekstra stor, når der er pyntet op med deres egne kreationer.

batsy buddies

Hos Panduro kan man købe fine små junior æsker, der indeholder alt, hvad barnet skal bruge for at lave sin egen Halloween pynt. Børn i byens redaktionsbørn gav sig i kast med varianterne Creepy Crawlies og Batsy Buddies og fik meget nemt lavet nogle dekorative edderkopper og flagermus. Æskerne er for børn fra 4 år og op og indeholder alle materialer og en instruktionsseddel.

creepy crawlies

Græskarlygter er et uomgængeligt symbol for Halloween og selvfølgelig skal gæsterne bydes velkommen med uhyggelige græskarmænd, der lyser op i mørket. Lad ungerne tegne uhyggelige ansigter med sprittusch på græskarret og hjælp dem med at skære ud. Panduro har et ret genialt 2-i-1 værktøj med både kniv og ske til formålet.

græskarlygte

Gyselige godter

Overrask gæsterne med ”monster-hænder”. Hos Panduro kan du købe cellofanposer formet som hænder, som kan fyldes med popcorn for en sjov monster-effekt. Der følger lukkeclips med. Monsterhænderne kan hænges op over middagsbordet eller lægges enkeltvis ved hver kuvert.

Panduro halloween

Giv gæsterne dekorative godteposer med hjem. Køb chokoladeøjne og vingummi-flagermus i slikbutikken og fyld dem i Panduros flotte Halloweenposer, der fås i en pakke med 20 stk. i henholdsvis orange, lilla og grøn. Vi dekorerede poserne med Panduros glitter-bordpynt, som vi satte fast med en klat fra limpistolen.

Mmm… (u)lækre kager! Med Panduros Cupcake kit kan du servere kager, der minder om små uhyggelige gravsteder med jord, knogler og kranier. Vi bagte bananmuffins pyntet med chokoladeglasur og krymmel formet som små knogler. Til sidst prikken over i’et: Sticks med dødningehoveder. (Se artiklens øverste foto). Hos Panduro kan du desuden også få krymmel som græskar, dødningehoveder og øjne samt flere forskellige varianter af muffinforme og tilhørende sticks. Mulighederne for fantasifuldt bagværk er utallige!

Halloween festStemningsfuld stads på bordet

Panduro har et hav af muligheder for at dække et stemningsfuldt bord. Her finder du alverdens sjove rekvisitter som fx konfetti, glow-in-the-dark flagermus, lyskæder, diverse papirophæng og meget mere.
Med pakken Halloween Decoration Kit alene kommer du ret langt – her er der i én æske til 149,95 kr. samlet både edderkoppespind, 3 papir-guirlander, sort net, plastic edderkopper, konfetti og serpentiner. Vi supplerede desuden med Panduros sorte balloner og spiraler af glitterpapir, samt de hjemmelavede edderkopper og flagermus fra junior æskerne plus græskarlygter og masser af levende lys.

Nu kan vi slet ikke vente med at få små hekse, troldmænd, djævle og monstre på besøg.
Hvad med jer?

Alt hvad der vises på billederne i denne artikel er købt hos Panduro.
Se hele Panduros Halloween sortiment inkl. priser HER.
HUSK! Panduro har også alt hvad du skal bruge til et gennemført Halloween look: Ansigtsmaling, teaterblod, hårspray, parykker og meget, meget mere.

flagermus

Panduro halloween

Fotos: Katrine Hemmingsen

TIP! Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.