Er du gravid og har brug for tryghed i form af en tidlig scanning? Eller kan du ikke vente med at kende kønnet på baby til misdannelsesscanningen? Så skal du måske forbi en af Københavns private scanningsklinikker.

Scanningsklinikken

Hos Scanningsklinikken, der ligger kun 80 meter fra Rådhuspladsen, udføres alle typer af scanninger helt fra uge 6+0 og frem til fødselstidspunktet. Der tilbydes således både tidlig tryghedsscanning, kønsscanning, tilvækstscanning, misdannelsesscanning, 3D scanning, 4D scanning samt NIFTY test.

Hvor? Frederiksberggade 26, 3. sal, 1459 København K
Hvornår? Alle ugens dage kl. 08:00-20:45
Hvad koster det? Fra 500 kr.    

LilleLiv

Hos LilleLiv udføres scanninger som supplement til de scanninger sundhedsvæsenet tilbyder, såsom kønsscanning, 3D og 4D - men de tilbyder også nakkefoldsscanning og misdannelsesscanning, hvis man ønsker en mere personlig service.

Hvor? Indre By, Hvidovre og Lyngby
Hvornår? Hverdage kl. 9-17
Hvad koster det? Fra 400 kr.  

Moderliv

Hos Moderliv, der ligger et stenkast fra Nørreport Station, kan du vælge imellem 9 forskellige scanninger, som alle udføres af stedets scanningsjordemødre. Er pengene små, kan man i perioder vælge en trainescanning til kun 200 kr., som udføres af scannere under oplæring - der er dog også altid en færdig udlært, erfaren sonograf med.

Hvor? Hauser Plads 32, 1. sal, 1127 København K
Hvornår? Alle ugens dage
Hvad koster det? Fra 200 kr.

Foto: Pexels

Spire

Hos Spire, der ligger i hjertet af Frederiksberg, tilbydes alle former for scanninger, inklusiv 3D og 4D. Stedets sonografer har mange års erfaring, og så tilbydes der 10% rabat til studerende og 15% rabat til kunder, der bliver scannet mere end én gang.

Hvor? Godthåbsvej 18, 2000 Frederiksberg
Hvornår? Alle ugens dage
Hvad koster det? Fra 450 kr.  

Ultralydsklinikken for gravide

Ultralydsklinikken, der ligger tæt på Kongens Nytorv, er Danmarks første private ultralydsklinik kun for gravide. Klinikkens team består af scanningslæger, jordemødre og sonografer, og tilbyder en lang række scanninger, heriblandt 3D og 4D.

Hvor? Ny Østergade 5, 1.sal 1101 København K
Hvornår? Mandag-lørdag
Hvad koster det? Fra 500 kr.  

Cyclus Klinik

Hos Cyclus har alle jordemødre mange års erfaring og specialuddannelse i graviditetsscanninger, så du og din baby er i trygge hænder. Klinikken tilbyder alt fra tvillingescanning til kønsscanning - og sågar akut scanning, hvor der ved ledige tider kan bookes tid samme dag til kun 400 kr.

Hvor? Classensgade 11 E. 2100 København Ø
Hvornår? Varierende og efter behov
Hvad koster det? Fra 400 kr.