Er du gravid og har brug for tryghed i form af en tidlig scanning? Eller kan du ikke vente med at kende kønnet på baby til misdannelsesscanningen? Så skal du måske forbi en af Københavns private scanningsklinikker, vi har udvalgt de bedste til dig her.

 

Scanningsklinikken

Hos Scanningsklinikken, der ligger kun 80 meter fra Rådhuspladsen, udføres alle typer af scanninger helt fra uge 6+0 og frem til fødselstidspunktet. Der tilbydes således både tidlig tryghedsscanning, kønsscanning, tilvækstscanning, misdannelsesscanning, 3D scanning, 4D scanning samt NIFTY test.

Sted: Indre By (Frederiksberggade 26, 3. sal, 1459 København K)
Åbningstider: Alle dage kl. 8-20.45
Pris: Fra 500 kr.

LilleLiv

Hos LilleLiv udføres scanninger som supplement til de scanninger sundhedsvæsenet tilbyder, såsom kønsscanning, 3D og 4D - men de tilbyder også nakkefoldsscanning og misdannelsesscanning, hvis man ønsker en mere personlig service.

Sted: Indre By, Hvidovre & Lyngby
Åbningstider: Hverdage kl. 9-17 
Pris: Fra 400 kr. 

Moderliv

Hos Moderliv, der ligger et stenkast fra Nørreport Station, kan du vælge imellem 9 forskellige scanninger, som alle udføres af stedets scanningsjordemødre. Er pengene små, kan man i perioder vælge en trainescanning til kun 200 kr., som udføres af scannere under oplæring - der er dog også altid en færdig udlært, erfaren sonograf med.

Sted: Indre by (Hauser Plads 32, 1. sal, 1127 København K)
Åbningstider: Man-tors kl. 8.30-20, fre kl. 8.30- 16 & lør-søn kl. 9-16
Pris: Fra 200 kr

Spire

Hos Spire, der ligger i hjertet af Frederiksberg, tilbydes alle former for scanninger, inklusiv 3D og 4D. Stedets sonografer har mange års erfaring, og så tilbydes der 10% rabat til studerende og 15% rabat til kunder, der bliver scannet mere end én gang.

Sted: Frederiksberg (Godthåbsvej 18, 2000 Frederiksberg)
Åbningstider: Man kl. 16-20, tir&fre kl. 9-20, ons&tors kl. 11-19, lør&søn kl. 11-16
Pris: Fra 450 kr. 

Ultralydsklinikken for gravide

Ultralydsklinikken, der ligger tæt på Kongens Nytorv, er Danmarks første private ultralydsklinik kun for gravide. Klinikkens team består af scanningslæger, jordemødre og sonografer, og tilbyder en lang række scanninger, heriblandt 3D og 4D.

Sted: Indre by (Ny Østergade 5, 1.sal 1101 København K)
Åbningstider: Man-tors kl. 9-20, fre-lør kl. 8.30-15, søn lukket 
Pris: Fra 500 kr.

Cyclus Klinik

Hos Cyclus har alle jordemødre mange års erfaring og specialuddannelse i graviditetsscanninger, så du og din baby er i trygge hænder. Klinikken tilbyder alt fra tvillingescanning til kønsscanning - og sågar akut scanning, hvor der ved ledige tider kan bookes tid samme dag til kun 400 kr.

Sted: Østerbro (Classensgade 11 E. 2100 København Ø)
Åbningstider: Varierende og efter behov 
Pris: Fra 400 kr. 

 

Spørgsmål og svar

 

Fra hvornår kan man tidligst blive scannet, når man er gravid?
Scanningsklinikker kan som regel scanne fra uge 5+0, men hjerteblinket ses først fra uge 5+4. Vil du være sikker på at se liv, skal du derfor vente til uge 6+0.

Hvor er det billigst at få en babyscanning i København?
Hos Moderliv i indre København kan man i perioder vælge en trainescanning til kun 200 kr., som udføres af scannere under oplæring. Ellers ligger de billigste scanninger på 400-600 kr. 

Hvor er det muligt at få 3D og 4D scanning?
Stort set alle scanningsklinikker tilbyder i dag 3D scanninger, hvor man kan få et stillbillede med hjem. Klinikker såsom Spire og Ultralydsklinikken i København tilbyder også livesektioner, det såkaldte 4D, hvor man kan se bevægelser.

Hvor kan man blive scannet i weekender?
Klinikkerne Spire, Moderliv og Scanningsklinikken tilbyder scanninger i weekenden.