Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets brand: Tøj/sko" til Børn i byen Prisen 2022.

Et populært brand, der producerer tøj og/eller sko til børn, og som har fokus på kvalitet, komfort og/eller pasform.

Fill out my online form.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 28. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

 NAME IT
Name it designer sjov mode til overkommelige priser til børn, der ved hvad de vil have. Her er fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet. Name it producerer tøj til  baby, børn, tweens og teens.


HUMMEL
Med rødder i sporten er hummel kids udviklet til aktive børn, som elsker at bevæge sig, hoppe i vandpytter, kravle i træer og give den gas på rutsjebanen på legepladsen. hummel har altid fokus på, at tøjet og sko skal være behageligt at have på og er lavet i slidstærke materialer med sporty referencer.

Marmar
MARMAR COPENHAGEN
MarMar Copenhagen er klassisk og cool børnetøj med et twist. MarMar laver komforabelt tøj til piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er designet så både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.

Pomp deluxe
POMPDELUX

POMPdeLUX kan levere en komplet, gennemført kvalitetsgarderobe til børn i alderen 1-14 år. Fra teknisk overtøj til blødt og økologisk undertøj. Tøjet er i et lækkert design og af høj kvalitet, og samtidig til en fordelagtig pris. 

Bisgaard
BISGAARD SKO

De fleste småbørnsfamilier kender bisgaard, og forbinder det højst sandsynligt med eksklusive sko i nordiske nuancer og rene linjer. Bisgaard kombinerer det Skandinaviske mindset med globale og årelange traditioner indenfor skoproduktion, og designer sko af naturlige materialer, bl.a. vegetabilsk garvet læder, 100% uld, naturgummi og 100% bomuld.

 

Fotos: 1) Name It 2) Hummel 3) MarMar Copenhagen 4) Pompdelux 5) Bisgaard
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets brand: Tøj/sko" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets influencer
★ Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieabonnement
Årets barselstilbud
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus